Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тенис залози от Alphawin

0
тенис залози от alphawin
AlphaWin залози на тенис мачове

В света на спорта, тенисът набира изключително висока скорост сред феновете и с лекота можем да открием, че има достатъчно почитатели, които следят световното му представяне през цялата година. Алфауин е един от брандовете с интерес към спортната дисциплина и се стреми да предостави на своите клиенти не само достъп до разнообразните спортни прогнози, но и повече промоции и бонуси за тенис залози. Разбира се, можем да забележим, че AlphaWin.bg постоянно променя своята платформа, но тенисът винаги ще бъде един от основните спортове – забелязва се, че вниманието към него започна да се генерира значително по-високо спрямо дисциплини като баскетбола. Какво обаче предлага Алфауин и защо фокусът е върху този спорт, това ще разберем в следващите редове.

Към АлфаУин Тенис мачове


Къде се намират тенис залозите на АлфаУин?

Заредете основната страница на alphawin bg и след това се насочете към секцията „Спорт“. Там можете да откриете този спорт на две места:

 • „Топ лиги“ на Алфауин – спортът ще бъде наличен при по-големи турнири;
 • Обърнете внимание и на секцията „Меню“, където се намират всички спортни секции на бранда.
alphawin тенис раздел

Обикновено Алфауинбг подрежда дисциплините си по азбучен ред, но водещи спортове какъвто е тенисът се местят по-високо в секцията. В секцията с Тенис мачове ще може да прегледате поотделно предстоящите срещи от ATP, WTA, Голям шлем, Чалънджър, ITF или други турнири.


AlphaWin тенис залози в реално време

Логично е да открием, че клиентите на алфа уин могат да открият възможност за следенето на една среща в реално време и правенето на различни залози за тенис. За целта трябва да заредите alphawin bg и след това да се насочите към секцията „На живо“. Там изберете от главното меню, позиционирано горе в центъра, където се намират всички спортни дисциплини в Алфауин, предлагащи пряко предаване и използването на интерактивни анимации, които определено ще подобрят възможностите за правенето на по-точни прогнози.

Една важна подробност за почитателите на тениса в Alphawin е, че тази секция предлага на всеки един клиент някои специални функции, с които спортните прогнози да се случват по-точно и вълнуващо. Брандът предлага много добри възможности за Live Streaming на тенис срещи, като често фокусът е върху големите турнири. Изискването за активиране на тази функция е наличието на депозит в потребителската сметка, както и по-стабилна интернет връзка.

alphawin тенис мач залози на живо

Освен това не трябва да забравяме, че Алфауин предоставя и така наречените интерактивни анимации, където освен информация за случващото се, клиентите имат свободата да открият алтернатива на лайф стрийминга, но същевременно могат да следят статистиката и малко по-детайлното представяне на корта. Тенис залозите на Алфауин бг стават далеч по-вълнуващи, когато в реално време един клиент може да използва микропазарите – те са известни с добри коефициенти, но оставят много малко време за реакция. В комбинация с alphawin mobile e гарантирано, че всеки потребител ще може да следи всички направени прогнози в реално време.


Какви са наличните маркети за тенис прогнози в Alpha win bg?

На първо място, не е трудно да забележим, че брандът има добър поглед върху предлаганите опции за залози. Инвестирано е време от екипа на алфа уин и крайният резултат е една особена дисекция на тенис прогнозите, които освен всичко включват и някои по-специални прогнози в тази посока. Няма как да не забележим, че все повече потребители са решили да опитат късмета си с достатъчно разнообразни шансове за инкасиране на печалби, но нека разгледаме по-подробно какво предлага този бранд:

 • Краен победител – 1х2
 • Сет Хендикап
 • Гейм Хендикап
 • Общ брой геймове
 • Точен резултат
 • Брой геймове за играч
 • Сет на нула
 • Играч да спечели сет
 • Играч да спечели точно един сет
 • Нечетен/четен брой геймове
 • Двоен резултат (1ви сет/мач)
 • Точен брой сетове
 • Брой геймове
 • и други

Алфауин може да добави и други предложения, в зависимост от атрактивността на срещата, а както се досещаме, точно това е търсено от клиентите. Не трябва да забравяме, че секцията „На живо“ предлага и допълнителни опции, както и микропазари, които се определят специално върху събитие в срещата като например кой ще вземе последната точка в гейм и други.


Специални предложения на Alfawin за тенис

Логично е, че всеки един клиент иска да вземе възможно по-високи коефициенти, а Алфауин е готов да ги предложи. Достатъчно е да разгледаме секцията с промоции на бранда. Тенисът попада в тази селекция и позволява на аудиторията да повиши шансовете за успех. Всички фенове на този спорт, залагащи в сайта ще могат да се насладят и възползват на интригуващи промоции за увеличени коефициенти, специални маркети и допълнителна печалба.


Алфауин тенис залози през alphawin mobile

Брандът все още не е предоставил своето alphawin приложение за игра, тоест няма да бъде открито такова в маркета на Google, Apple и Huawei App. За сметка на това брандът е успял да предложи много добра версия на alphawin bg mobile и същата предоставя достъп до пълното портфолио от възможности. За целта всеки един клиент трябва да отвори алфауин през своя мобилен браузър – тук може да се използва мобилен телефон или таблет. Нека не забравяме, че брандът предоставя тази възможност само за регистрирани потребители, посетители на сайта няма да могат да правят прогнози или да използват избрани функции в сайта.


Често задавани въпроси

Кои тенис турнири са налични в Алфа-Уин Бг?

С изненада ще открием, че алфауин бг избира сериозен брой турнири, при това не само най-известните като Австралия Оупън, но и много други. Всеки клиент ще има добри възможности за правенето на спортни прогнози.

Мога ли да използвам кеш-аут алфауин за ранно изтегляне на тенис залог?

Разбира се, брандът предоставя тази възможност за всеки един клиент, но за целта трябва да следите подробно електронния алфауин фиш, където ще се появи функцията, ако е на разположение.

Мога ли да правя множествени залози – акумулатори на тенис в алфауин бг?

Да, позволяват се такива опции, като всеки един клиент може да селектира срещи от големи и малки турнири.

Мога ли да използвам алфа уин мобайл за тенис залози?

Разбира се, алфа уин предоставя тази възможност за всеки един потребител, който разполага с регистрация. Достъпът става през мобилния браузър на избраното мобилно устройство.

Видяно 38 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.