BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Alphawin live streaming – за кои спортове се предлага?

0
alphawin live streaming услуга
Пряко видео предаване от AlphaWin

Все по-често можем да забележим, че онлайн платформите за спортни залози са се ориентирали към добавянето на нови функции в опитите си да впечатлят и привлекат клиенти. Във времето открихме наличието на кеш аут или ранно изтегляне на залог. Запознахме се с по-сериозното разнообразие от залози в реално време. Дори пренесохме играта на мобилния си телефон. Всичко това се случи с изключителна скорост, а можем да забележим, че АлфаУин предоставя комбинация от всичко това. Една интересна опция обаче е популярният AlphaWin Live Stream за спорт. Клиентите на този оператор могат да открият, че гледането на спорт на живо с пряка картина е налична опция. В следващите редове ще разберем какви са условията за активиране на прякото предаване алфауин и къде се намира то.

Към АлфаУин БГ Спорт


Как да активираме Live Streaming от alphawin bg?

За целта заредете началната страница на alphawinbg и след това изберете секцията „На живо“. При зареждане ще откриете главно каре с всички налични спортни дисциплини. Под него са налични и всички мачове, които са активни към момента. Обикновено ще открием че всяко една среща на живо предоставя моментния резултат, коефициентите за краен победител и оставащото време. Разбира се, алфауин позволява правенето на залози едва след логването в системата. След избор на среща, потребителят трябва да кликне на нея, за да се заредят всички пазари. В десния ъгъл се намира полето, където се разкриват интерактивните анимации. Над тях имаме един далеч по-интересен бутон „Play” или „Видео“, който активира прякото предаване в алфауин.

alphawin мачове с live stream

При прегледа на секцията с мачовете на живо ще забележите, че срещу някои събития от конкретни спортове има иконка на телевизорче. Тя обозначава наличието на live stream за това събитие в сайта на АлфаУин.


За кои спортове alphawin bg предоставя възможност за live streaming?

Прякото предаване в платформата на AlphaWin България е сериозен плюс за букмейкъра, но то не е налично за всички спортове. Не са много видовете спортове, за които ще откриете събития с пряко видео в сайта на оператора. Най-често се срещат мачове от тенис на маса и електронни спортове. Тези два спорта предлагат безплатен live streaming на всички потребители на сайта.

alphawin пряко предаване на спорт

Мнозина биха заявили, че би могло да има много повече предложения, но нека не забравяме, че live streaming опцията на АлфаУин изисква и заплащането на видео права, а това е скъпо удоволствие. По-важното в този случай е, все пак услугата е интегрирана и добавянето на ново покритие на спортове е само въпрос на време. Към момента, за събитията, които не е налично пряко видео, АлфаУин предоставя live анимации с виртуално поле и графики.


Какво представляват интерактивните анимации на Алпфауин бг?

Ако искате да следите събития в реално време, но вашата интернет връзка не е толкова добра или видео на живо за мача липсва, тогава може да използвате тази опция. Това е анимация, която във всеки един момент позволява на клиента да следи събитието и случващото се в него. Тук няма коментар и не се изисква висока скорост на интернет връзката. Алфа уин бг е избрал тази опция за по-дискретна игра, тоест може да видите какво се случва, докато сте в движение или в офиса. Интерактивните алфа уин анимации идват и с наличието на статистика, процентно разпределение на играта, както и със списък на всички играчи в даден отбор. Те са дори активни в алфауин бг за посетители, които искат да обърнат внимание на наличните срещи. Почти всички спортове имат опцията за интерактивна анимация.


Условия за използване на Live Stream от Alfawinbg

Един особено интересен момент е, че повечето оператори изискват правенето на залог или наличието на депозит в сметката на потребителя. Често само регистрираните клиенти имат достъп до Live Stream. В алфауин платформата има изключение, защото ако един посетител активира пряко предаване, автоматично ще зареди събитие на случаен принцип. Това означава, че клиентите на алфауин могат да гледат дербита от Електронните спортове, евентуално и други дисциплини като тенис на маса. Очевидно е, че този оператор все пак иска да покаже някои от основните възможности напълно свободно.


Активирането на live stream през alphawin mobile

В дигиталния свят е лесно да се досетим, че всеки един клиент предпочита да използва своя мобилен телефон, вместо да използва персонален компютър. Алфауин, за жалост, към момента не може да предостави добре известната alphawin mobile апликация, понеже такава още не е разработена. Това означава, че няма да я намерите в мобилните платформи на Google или Apple. Липсата на такава обаче не означава, че клиентите не могат да използват своите предпочитани мобилни устройства. Напротив, всеки един почитател може да зарежда alphawin bg през мобилния си телефон. Там всички опции и функции, включително и Live Stream, са налични. Същото важи и за интерактивните анимации, ако са предпочитани от потребителя.


Обобщение

Наличието на Live Stream е още един гарант за качество, който потребителите ще открият в АлфаУин България. С предоставянето на възможност за гледане на спортни събития, при това само с наличието на депозит в сметката, всеки един клиент може да следи любимите спортове в реално време. Освен това имаме достъп до видеото на живо и през мобилни устройства. Не е трудно да открием, че алфауин ще добави още дисциплини в бъдеще, но стартовите предложения са тези, които описахме. Интерактивните анимации също са добра алтернатива и могат да се използват от посетителите в платформата на alfawin bg.


Често задавани въпроси

Мога ли да гледам Live Stream спорт от алфауин, ако не разполагам с регистрация?

Можете, но алфауин ще избере спортните дисциплини за гледане. Можете да гледате Live Stream на E-Sports, както и тенис на маса, но за пълен достъп се изисква регистрация.

Мога ли да използвам пряко предаване на алфауин през мобилен телефон?

Разбира се, заредете alphawin bg през браузъра на телефона си, логнете се в системата и след това изберете секцията „На живо“. Трябва да разполагате с депозит в сметката си, за да активирате опцията.

Отговарям на всички изисквания на АлфаУин и все пак не мога да активирам опцията за пряко предаване, какво да правя?

В случай, че спазвате всички налични правила, но стрийм опцията все още не е валидна, проверете интернет връзката си. Проверете дали избраното от вас устройство разполага с наличните драйвери и ако използвате AdBlock приложение, редно е да го изключите.

Ще ме таксува ли алфауин ако гледам пряко предаване на спорт и не правя залози?

Нито една платформа няма да изисква от вас да правите залози, Алфауин не е изключение. Можете да гледате спортни събития и да направите залог едва след откриването на необходимите пазари.

Предлага ли алфауин пряко предаване за бойни спортове?

Не, на този етап са посочени основните дисциплини, които използват тази функция. Очакваме от АлфаУин в бъдеще да добави и други спортове.

Видяно 57 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.