Как да изтеглим печалбите си от Alphawin.bg?

0
alphawin теглене
Изтегляне на средства от AlphaWin

След като индустрията за спортни прогнози и казино игри се премести в онлайн пространството, клиентите започнаха да използват и други методи за разплащане освен тези в кеш. В последните 2 десетилетия се наблюдава промяната на условията и то в полза на потребителите. Алфауин също демонстрира особен професионализъм при предоставените методи за обслужване на потребителска сметка. Операторът избира някои съвременни и сигурни методи, като премахва всички налични такси и се стреми да съкрати времето за изплащане до абсолютен минимум. Какви са условията за теглене на печалби в АлфауинБГ, какви са сроковете и кои са основните изисквания? Това ще разберем в следващите редове.

Вход в AlphaWin


Как да изтеглим печалби от потребителската сметка в алфа уин бг?

За целта трябва да влезете във вашия профил и след това да определите сумата за транзакция. Платформата на Алфа-Уин БГ ще предостави на потребителите право да изберат един от основните методи. Всеки един от тях варира в определена степен и има малко по-различни условия, но основните изисквания за скорост и минимални такси са изпълнени. Ще открием, че АлфаУин разполага със следните методи за разплащане:

Начин на плащанеМинимум депозитМаксимум депозитВреме за депозит
Visa ЛогоVisa10 лв.10 000 лв.Веднага
MasterCard ЛогоMasterCard10 лв.10 000 лв.Веднага
Skrill ЛогоSkrill50 лв.5 000 лв.Веднага
ePay.bg ЛогоePay.bg10 лв.10 000 лв.Веднага
EasyPay ЛогоEasyPay10 лв.10 000 лв.Веднага
Cashterminal ЛогоCashterminal10 лв.5 000 лв.Веднага
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer20 лв.10 000 лв.1-3 работни дни
Fast Bank Transfer ЛогоFast Bank Transfer---
Bitcoin ЛогоBitcoin10 лв.10 000 лв.Веднага
Fast Pay ЛогоFast Pay10 лв.4 999 лв.Веднага
A1 ЛогоA120 лв.-Веднага
BACB ЛогоBACB20 лв.2 000 лв.Веднага
Pay by VIVACOM ЛогоPay by VIVACOM20 лв.2 000 лв.Веднага
Phyre ЛогоPhyre20 лв.2 000 лв.Веднага
Начин на плащанеМинимално тегленеМаксимално тегленеВреме за теглене
Visa ЛогоVisa30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
MasterCard ЛогоMasterCard30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
Skrill ЛогоSkrill30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
ePay.bg ЛогоePay.bg30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
EasyPay ЛогоEasyPay30 лв.5 000 лв.Няколко минути
Cashterminal ЛогоCashterminal---
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer30 лв.10 000 лв.1-3 работни дни
Fast Bank Transfer ЛогоFast Bank Transfer30 лв.10 000 лв.Няколко минути
Bitcoin ЛогоBitcoin---
Fast Pay ЛогоFast Pay30 лв.4 999 лв.до 24 ч.
A1 ЛогоA1---
BACB ЛогоBACB---
Pay by VIVACOM ЛогоPay by VIVACOM---
Phyre ЛогоPhyre---

От графиката забелязваме, че нито един метод за транзакция на печалби от алфауин не изисква такси за обслужване. Възможно е при употребата на дебитни карти да се начислят такива от картодържателя, АлфауинБГ обаче не може да елиминира тях. Основната политика на този бранд е все пак да достави печалбата до потребителя в пълния размер. Както забелязваме, един от най-добрите методи за АлфаУин разплащане е бърз банков превод. При него времето за обработка е минимално, а стойностите остават високи. Използвайки този метод, потребителят на алфауинбг ще има свободата да получи спечелените средства максимално бързо. В случай, че клиент иска да изтегли повече средства от Алфа уин сметката си, то спокойно може да използва метода два пъти. Впечатление прави и продължителното време за обработка между alphawin и транзакциите до дебитна или кредитна карта. Със сигурност времето може да се стори доста, ала това е начин за застраховка от екипа на Alphawin, който трудно може да разбере какво време е необходимо на избраната банка или институция да завърши транзакцията. С други думи, печалбите от алфа-уин могат да пристигнат и по-рано, но да отнеме още малко време, докато институцията или портфейла ви ги обнови по сметка.


Стъпки за изтегляне на парични средства от AlphaWin?

Заявката за теглене на пари от АлфаУин акаунт се извършва през сметката ви в сайта. За целта изпълнете тези стъпки:

  1. Отворете сайта на АлфаУин бг и се логнете в своя профил;
  2. Изберете менюто на профила си и от него заредете секцията за Изтегляния;
  3. Изберете метод на теглене и въведете сумата;
  4. Попълнете нужната информация и потвърдете желанието си да изтеглите средствата от AlphaWin.bg.

Обикновено, АлфаУин ще ви предложи теглене със същия метод, с който сте депозирали по акаунта си. Ако той обаче не е наличен в случая, винаги може да го промените или пък да използвате банков трансфер за своята транзакция. Това е стандартна практика за индустрията.


Възможност за взимане на печалби кеш от АлфаУин

Това също е възможно, като касите на EasyPay биха могли да помогнат за завършването на трансакцията. Все пак това има определени правила и за целта се препоръчва на клиентите да се обърнат към support@alphawin.bg за допълнителна информация и подробности относно финализирането на превода. Обърнете внимание на ограниченията, които са посочени в дигитална среда, а също така проверете какви са условията за взимане на по-големи суми. Алфауин ще съдейства на всеки един клиент, но може да изисква време за отговор.


Сигурност при правенето на транзакции от Алфа-уин бг

Не е трудно да открием, че сигурността е основен приоритет на алфауин бг. Причината е логична – операторът трябва да следва изискванията на родното законодателство и европейският GDPR. Alphawin няма право да предоставя информация за извършени изплащания на трети лица, с изключение на институции като НАП и ДАНС. Алфауин все пак препоръчва на клиентите да спазват всички мерки за сигурност. Такива са употребата на защитени мрежи, когато се достъпва alphawinbg, да се използват сигурни пароли и винаги да се защитава профила. Общите условия АлфаУинбг изискват точно това от своите клиенти.


Верифициране на Alpha win профил при теглене на печалби

Това е една особена стъпка, която обаче допълнително защитава сметката на алфауин потребителя. При евентуални съмнения и изплащане на високи суми, Alphawin bg може да стопира изплащането, докато клиентът не предостави документ за самоличност и снимка на пластиката, която използва. Макар и това да се струва досадно, alpha-win предприема всички налични мерки за сигурност. За да не се налага да бъдат предоставени средства на някой, който не ги е спечелил. Разбира се, това няма да се случва постоянно, но е още една защитна стъпка.

Верификация на акаунта е задължителна, ако искате да теглите печалбите си от сайта на AlphaWin. Преди нея ще може единствено да депозирате и играете в сайта, но без опция за теглене. Това е стандартно правило за всички реномирани и лицензирани оператори онлайн.


Теглене на печалби с помощта на alphawin mobile

Ако разгледате портфолиото на АлфаУин най-вероятно няма да откриете присъствието на мобилно приложение за Google, Apple и Huawei. Причината е, че alfawin все още не е успял да представи такова. Достъпът до алфауин бг през мобилно устройство обаче е възможен, защото клиентите все пак могат да използват alphawin mobile версията. Там всички функционалности, промоции, бонуси и достъп до игра са налични. Клиентите имат свободата дори и да правят трансакции, следвайки същия метод, който е наличен и в десктоп версията на Alphawin bg. Тук отново е от значение да се използва сигурно устройство – личен телефон или таблет – както и защитена мрежа – например домашната такава.


Обобщение

Alpha win bg е оператор, който спазва всички правила при тегленето на средства. Избраните методи са не само изключително лесни за употреба, но и често са възможно най-популярните. Особен плюс е, че този бранд не залага никакви такси. АлфаУин очевидно покрива всички разлики, за да предостави на клиентите точно това, което са спечелили. Не е трудно да открием, че дори са въведени мерки за защита на клиентите. С тяхна помощ средствата могат да бъдат задържани, да се изискват допълнителни проверки и едва тогава да бъдат изпратени.


Често задавани въпроси

Мога ли да изтегля средства от потребителската си сметка в алфа-уин, използвайки друг посочен метод?

Алфауин не позволява употреба на други методи, поради простата причина, че инвестира в сигурност и даване на възможно най-добрите условия. Освен това бързият банков превод може да реши всички ограничения.

Мога ли да изтегля повече от максималните средства, посочени от АлфаУин?

Не, това няма как да се случи, но брандът никъде не споменава, че не може да направите две трансакции една след друга. Алфа-уин не поставя никакви такива ограничения.

Мога ли да направя теглене през алфауин мобайл версията?

Да, наличието на мобилна версия alphawin не променя по никакъв начин функционалностите; трябва да влезете в системата и да наредите трансакция към един от предпочитаните и известни методи.

Направих заявка за транзакция към Alfawin bg, защо не я получавам?

Обърнете внимание на сроковете за трансакция. При избор на обикновен банков метод или дебитна/кредитна карта има срок за изпълнение; ако това не са методите, пишете на support@alphawin.bg.

Алфауин отказва да изпрати средствата ми, какво да правя?

Проверете дали не е активирана конкретна защита, която да изисква верификация, за да бъдат пуснати средствата. Обърнете се към екипа на support@alphawin.bg или чрез чата на живо.

Видяно 175 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.