Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Как да депозираме средства в своята Alphawin сметка?

0
alphawin депозит
Депозит на средства в AlphaWin

Онлайн индустрията за спортни залози и казина се разви изключително бързо през последните години и започна да предлага в своето портфолио разнообразие от бонуси, промоции и най-различни функции за редуциране на риска. АлфаУинБГ не е изключение в това отношение и може да впечатли с много добри параметри дори и най-претенциозния играч. Портфолиото с предложения в онлайн казино алфауин е изключително сериозно, същото важи и за спортните ставки, придружени с добри коефициенти в секцията „Спорт“. Сред тези опции и възможности обаче, малко потребители обръщат първоначално внимание на условията и методите за правенето на депозит. В последните години точно този сектор започна да се подобрява и по тази причина в следващите редове ще разгледаме какви методи използва алфауин за обслужването на потребителската сметка.

Вход в AlphaWin


Методи за правене на депозит към АлфаУин бг

Алфауин разбира желанията на своите потребители и се осланя на принципите да се фокусира върху няколко фактора – време, сигурност и такса за обработка на дадена потребителска сметка. Един бърз поглед към системата на Alpha Win за правене на депозити ще ни докаже точно това. Наличните методи за депозит в системата на alphaiwnbg са:

Начин на плащанеМинимум депозитМаксимум депозитВреме за депозит
Visa LogoVisa10 лв.10 000 лв.Веднага
MasterCard LogoMasterCard10 лв.10 000 лв.Веднага
Skrill LogoSkrill50 лв.5 000 лв.Веднага
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.10 000 лв.Веднага
EasyPay LogoEasyPay10 лв.10 000 лв.Веднага
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.5 000 лв.Веднага
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer20 лв.10 000 лв.1-3 работни дни
Fast Bank Transfer LogoFast Bank Transfer---
Bitcoin LogoBitcoin10 лв.10 000 лв.Веднага
Fast Pay LogoFast Pay10 лв.4 999 лв.Веднага
A1 LogoA120 лв.-Веднага
BACB LogoBACB20 лв.2 000 лв.Веднага
Pay by VIVACOM LogoPay by VIVACOM20 лв.2 000 лв.Веднага
Phyre LogoPhyre20 лв.2 000 лв.Веднага
Начин на плащанеМинимум за тегленеМаксимум при тегленеВреме за теглене
Visa LogoVisa30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
MasterCard LogoMasterCard30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
Skrill LogoSkrill30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
ePay.bg LogoePay.bg30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
EasyPay LogoEasyPay30 лв.5 000 лв.Няколко минути
Cashterminal LogoCashterminal---
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer30 лв.10 000 лв.1-3 работни дни
Fast Bank Transfer LogoFast Bank Transfer30 лв.10 000 лв.Няколко минути
Bitcoin LogoBitcoin---
Fast Pay LogoFast Pay30 лв.4 999 лв.до 24 ч.
A1 LogoA1---
BACB LogoBACB---
Pay by VIVACOM LogoPay by VIVACOM---
Phyre LogoPhyre---

Веднага ще забележим, че едно от основните изисквания – такси за обслужване на клиент, практически са нулеви. Дори и да има такси, Алфауин официално ги премахва за своите потребители, което с други думи означава, че по-скоро ги плаща или договаря условия, които да гарантират, че средствата, които отидат от потребител към алфауин, няма да бъдат редуцирани. Това е един от първите позитиви. След това нека обърнем внимание и на времето за обработка на заявки от клиент на алфауин към системата. Очевидно е, че само банковият превод може да се забави, като това най-често не е в юрисдикцията на бранда, защото всяка една банка има определена политика и системата може да изисква някакво време. Разбира се, докато банката остава един от най-бавните методи, платформи като ePay и EasyPay спокойно ще гарантират същото извършване на максимални депозити, при това с незабавно отразяване по сметката на клиента. Стойностите и минималните суми за правене на депозит към alphawinbg също са добри.


Как да направим депозит в AlphaWin?

Извършването на депозит по сметка в АлфаУин бг не е никак трудно. За целта трябва да минете през няколко действия. Описали сме ги в следващите стъпки:

alphawin депозит на средства
  1. Влезте в своя профил на Alphawin.bg;
  2. Изберете бутона „Депозит“, за да стартирате процеса по захранване на акаунта;
  3. Ще видите всички налични методи за депозит. Изберете този, с който бихте желали да депозирате;
  4. Въведете сума на депозит и бонус код, ако разполагате с такъв или желаете да активирате конкретен бонус.
  5. Натиснете бутона „Депозирай“, когато сте готови, за да потвърдите своя депозит.

Извършване на депозит през алфауин мобайл

Брандът все още не е предоставил своето мобилно приложение alphawin за Apple, Google и Huawei. Причината е, че все пак говорим за технология, която изисква време и трябва да отговаря на високите изисквания за сигурност в платформата. Точно по тази причина alphawin разполага с изключително добра мобилна версия на сайта, която позволява правенето на депозити и от мобилно устройство чрез посочените методи в горните редове. Условията за правенето на депозит са абсолютно същите, без никакво значение какво устройство – компютър, мобилен таблет или телефон – се използва за извършването на транзакция. Алфауин обаче напомня, че клиентите трябва да бъдат внимателни и да използват само защитени и познати мрежи при извършването на депозит.


Превеждане на депозит с кеш към Алфауин БГ

Това също е интересна опция, която все по-често позволява на клиентите да спестят онлайн употребата на електронно банкиране. Някои потребители просто отказват да правят трансакция по този метод. Точно по тази причина касите на EasyPay предлагат обслужване и бързи преводи, отново със същите условия към Алфауин, но самата транзакция ще се случи на място. Това е добра възможност, но препоръчваме на всеки един клиент да попита за допълнителните изисквания на support@alphawin.bg. Алтернативната възможност дава още една свобода на клиентите на алфауин, особено ако не искат да разкриват своите дигитални данни и сметки.


Сигурност при правенето на транзакции към Алфауин бг

Това е един от най-често задаваните въпроси, когато един клиент реши да се забавлява в платформата на Алфауин. Впрочем, това е тема, която се разглежда за цялата онлайн индустрия. Логично е този оператор да е обърнал внимание на дигиталната сигурност, когато става въпрос за изпращането на средства към оператора, както и при разкриването на лични данни. Можем да бъдем спокойни, че Алфауин взима всички налични мерки и освен това е задължен по закон да гарантира сигурността на своите потребители. Всеки един потребител е защитен от комисията по хазарта, както и от комисията за защита на лични данни, използвайки предписанията на европейския закон GDPR. Докато такива са налични, клиентът също трябва да пази своя профил и да предпазва паролата си – изискване посочено в платформата на алфауин от самото начало. Освен това не трябва да забравяме, че от съображения за сигурност Алфауин може да спре депозита или да не го приема. Такива случаи са при наличието на депозит от трето лице, при съмнителна активност към профила и други.


Обобщение

Както можем да забележим, всички налични и необходими стъпки в Алфауин при извършването на транзакции са изпълнени. Потребителите имат свободата да изберат някои от най-популярните методи за извършването на превод и точно по тази причина няма как да не открием, че почти всеки клиент има възможността да използва някои от най-популярните методи за обслужването на потребителския алфауин профил. Разбира се, можем да очакваме в бъдеще и добавяне на други методи, но на този етап портфолиото на alpha win bg е подготвено да отговори и на най-високите изисквания на клиента.


Често задавани въпроси

Мога ли да направя депозит в моята алфауин сметка по метод, който не е наличен в посочените?

Не, брандът предлага следните методи, поради простата причина, че гарантира точно тези условия. Алфауин няма да обслужи други методи за разплащане, които не фигурират в списъка му.

Мога ли да направя по-висок депозит в алфауин от посочения максимален за който и да е метод?

Не, наличието на такива ограничения при депозит е метод на алфауин за предоставянето на сигурност. Клиентите, които желаят да направят по-високи депозити, ще трябва да направят две или повече трансакции.

Направих депозит към алфауин, но трансакцията ми все още не е налична в профила, какво да правя?

Обърнете се веднага към съпорта на алфауин на – support@alphawin.bg и обяснете какво се случва. Все пак проверете дали времето за отразяване на трансакция е спазено, особено ако използвате банков превод към алфауин.

Алфауин не иска да обработи моя депозит и отказва да го приеме, какво да правя?

Възможните случаи, в които Алфауин ще активира стъпките за сигурност са в следствие на опит за транзакция от трети лица, съмнителна активност към профила и опит за пробив на системата. Свържете се с екипа на бранда на support@alphawin.bg.

Видяно 69 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.