Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Alphawin eSports залози

0
alphawin залози на eSports
AlphaWin eSports залози

Електронните спортове стават все по-вълнуващи и официално се смятат за едни от най-бързо развиващите се спортове. Не беше изненадващо, че внимание спечелиха дори и от почитателите на спортни прогнози, особено след като можем да отчетем в пъти по-висока активност, спрямо някои от вече наложените дисциплини. Алфауин БГ предлага една особено добра възможност за правенето на прогнози и изненадва всеки един клиент с добри опции и високи коефициенти за eSports. В следващите редове ще обърнем внимание какво предлага алфауин на своите потребители в тази секция.

АлфаУин eSports Събития


Къде се намират електронните спортове в Алфауин?

alphawin esports залози

Отворете alphawin bg и след това изберете секцията „Спорт“, обърнете внимание на лявата колона „Меню“, в която са поставени всички алфауин дисциплини и навигирайте до секцията Е-Sports+. Като допълнение може да откриете и предложения като E-Basketball – практически електронен спорт, където играчите се състезават на NBA електронната игра. Подобно е положението и при e-Football, където съревнованията се извършват на FIFA. Обърнете внимание, че всеки един електронен спорт в AlphaWin Спорт, който е еквивалент на реален, може да носи този символ „Е-„ пред името си. Това означава, че е електронен спорт, но реално пазарите могат да бъдат близки до тези на реалния спорт.


Какви са основните дисциплини в E-Sports + от Alfawin?

Веднъж след като изберете тази селекция, може да обърнете внимание и на предлаганите дисциплини. Алфауин избира електронни игри – все пак това са самите е-спортове – които се радват на висока аудитория и вече може да се смятат за доста по-активни и качествени в тази посока. Не трябва да забравяме, че операторът избира заглавията, които се радват на по-висока зрителска аудитория. Дисциплините в този случай са:

 • Dota 2
 • Counter-Strike: Global Offensive
 • Call of Duty
 • Warcraft 3
 • Valorant
 • Rocket League
 • Rainbow Six
 • Starcraft 2
 • League of Legends

Тук трябва да напомним, че секциита за електронни спортове като E-Basketball и Е-Футбол се появяват в платформата на Алфауин при активност, а е възможно във времето да се предоставят и други интересни заглавия. Брандът демонстрира особен интерес в този вид дисциплина и точно по тази причина е нормално да виждаме добавянето на нови е-спортове във времето.


Какви са наличните пазари в Alphawin E-Sports+?

Не е трудно да забележим, че предлаганите пазари към отделните игри ще се различават до определена степен, особено след като правилата на всяка една игра са значително по-различни. Въпреки това ще обърнем внимание на някои от основните предложения, които Алфауин предоставя за правенето на прогнози за eSports в платформата:

 • Краен победител – 1Х2
 • Map Winner – победител на карта
 • Хендикап рунд – победител
 • Първи пистолетен рунд
 • Първи пистолетен рунд победител на карта
 • Победител на първи рунд
 • Победител на 16 рунд
 • Първи три точки за рунд
 • Първи 6 точки за рунд
 • Допълнително време
 • Брой рундове
 • Първо полувреме – победител
 • Второ полувреме победител
 • и други

Обърнете внимание, че повечето електронни спортове се настройват предимно в посоката на играта, която се предлага. Избраните заглавия са отборни и точно по тази причина можем да се спрем на заглавия, които предлагат победа в рунд, победа на карта и още много други. Не трябва да забравяме, че обикновено ставките стават значително по-разнообразни, когато прогнозите започнат да се добавят в секцията „На живо“. Редно е да напомним и още едно много важно изискване – всеки пазар в определен електронен спорт може да се различава спрямо този на други спортове. Точно по тази причина е редно и самите дисциплини да бъдат познати от клиентите на алфауин бг.


Спортни прогнози за E-Sports+ на живо от алфауин бг

Една от причините точно електронните спортове да набират висока скорост е, че те са широкоразпространени и популярни. Не е трудно да забележим, че Алфауин значително подобрява ставките, когато електронните спортове се озоват в секцията „На живо“. Тогава можем да имаме и много по-динамични пазари, по-високи коефициенти и качествен поглед над играта. Една много важна подробност е, че Алфауин предоставя свободен достъп до прякото предаване на електронни спортове, при това придружено с коментарно студио.

alphawin залози на живо на електронни спортове

Електронните спортове на алфауин могат да се гледат на живо и без регистрация – тоест посетителите имат свободата да следят в реално време как протича самото състезание. Това е особено дипломатична стъпка от алфауин, но генерално ще заявим, че наличието на пряко предаване е добра възможност за по-точни прогнози, особено след като този вид дисциплини са известни с изненади. В секцията „На живо“ всеки клиент на алфауин ще има достъп и до така наречените микропазари. Те дават прогнози за събития, като следваща победа, изпълнение на мисията, победител в даден двубой и други. Ставките могат да се променят в хода на самата игра.


Е-спортове залози през alphawin mobile

Логично е да открием, че мобилната версия на alphawin bg дава достъп до пълните функционалности на платформата. Тук влизат и възможностите за правене на прогнози за електронни спортове. Изискването е един клиент да бъде регистриран и да разполага с депозит в сметката си. Прякото предаване и залозите в реално време също са налични.


Алфауин cash-out за електронни спортове

При правенето на залози в реално време, клиентите на alphawin bg могат да използват тази услуга. Препоръчително е да се следи електронния фиш, където е налична функцията. При направените прогнози е нормално кеш-аут да има и по-различна стойност от обявената за успешен залог. Електронните спортове на алфа-уин позволяват употребата на кеш аут функцията за повечето налични пазари.


Често задавани въпроси

Мога ли да създам собствен залог в Алфауин за електронни спортове?

За съжаление тази опция не е налична, защото опцията „Създай залог“ е налична само и единствено за футбол на този етап. Предполага се, че след известно време Алфауин ще разшири тази функция и за други дисциплини.

Мога ли да правя алфа уин залози за електронен спорт в реално време?

Платформата на алфауин разполага с изключително добра секция за залози на живо, а именно там се предлага и достъп до такива пазари за eSport, като дори има опция за пряко предаване.

Мога ли да правя множествени залози на е-спортове в AlphaWinBG?

Да, освен това клиентите могат да се възползват и от промоции за по-висока печалба.

Защо понякога виждам E-Basketball в секцията на живо от алфауин, а друг път не е наличен?

Алфа Уин бг добавя различни електронни спортове в секцията „На живо“, затова понякога въпросният може да е наличен, а друг път да липсва. Ако дисциплината има срещи с покритие от оператора, тя се активира в alphawin.bg.

Видяно 46 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.