BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Залози на баскетбол от Alphawin

0
alphawin залози на баскетбол
Залози на баскетбол от AlphaWin

Баскетболът е спорт, който въпреки леко да отстъпва като спорт в онлайн платформите на букмейкърите, все пак има стабилни основи в бранша. Можем да забележим това отстъпление откъм спортове като футбол и тенис, но все още баскетболът продължава да печели вниманието на спортните фенове. АлфаУинБГ има една изключително добра платформа за спортни залози, в която ще срещнете функции и промоции, които да направят играта и прогнозите ви за баскетбол далеч по-вълнуващи. Всеки клиент ще има пълната свобода да прави прогнози за баскетболни срещи от почти цял свят. Това далеч не е всичко, но нека разгледаме какво предлага Алфауин на своите клиенти и почитатели на баскетбола в следващите редове.

Към AlphaWin Баскетбол мачове


Къде да открием баскетболните залози в АлфаУин бг?

Заредете alphawinbg и изберете секцията „Спорт“, след това обърнете внимание на Меню и търсете „Баскетбол“. Ако искате да гледате срещи в реално време и да използвате възможността за залози по време на самата среща, тогава се фокусирайте върху платформата „На живо“ в алфауин. Там всеки клиент може не само да открие баскетболни срещи, но и мачове от E-Basketball – електронен спорт, който предимно се провежда на игри като последните версии на NBA.

alphawin баскетбол пазари

Какви са основните лиги и първенства в Алфаун за баскетбол?

Както се досещаме, това е един от топ 5 спортовете в платформата и по популярност може да изненада абсолютно всеки един почитател. Букмейкърът Алфауин е проучил всички лиги, преди да предостави на своите клиенти опцията за спортни залози. Ето кои са водещите страни, чийто лиги могат да се следят в платформата alphawinbg:

 • САЩ
 • Европа и европейски турнири
 • България
 • Испания
 • Италия
 • Англия
 • Австралия
 • Китай
 • Литва
 • Норвегия
 • Полша
 • Португалия
 • Румъния
 • Русия
 • Турция
 • Франция
 • Япония
 • и още много други

Общият брой страни, които присъстват в платформата на АлфаУин, е повече от 40, следователно всеки един клиент ще има голяма свобода да открие любимото си първенство, както и да прави прогнози за любимия отбор. Разбира се, не трябва да забравяме, че всяка една страна има активна лига, следователно възможностите за прогнозиране на баскетболни дербита става повече от голяма.


Какви видове пазари предлага Алфауин за баскетбол?

Логично е да открием, че когато един бранд има толкова високо покритие на дадена дисциплина, няма как да не се разгледат и наличните опции за залози. Алфауин се е фокусирал върху класически и популярни селекции като:

 • Победител (вкл. продължения)
 • Хендикап (вкл. продължения)
 • Победна разлика (с продължения)
 • Който и да е отбор победна разлика (с продължение)
 • Точков интервал
 • Домакин общ брой (вкл. продължения)
 • Гост общ брой (вкл. продължения)
 • Нечетно/четно (вкл. продължения)
 • Първо полувреме/краен резултат
 • Общ брой (над-точно-под)
 • Ще има ли продължение
 • Най-резултатна четвъртина

Възможно е в реално време Алфауин да добави и допълнителни пазари, но всичко там се променя в динамиката на срещата. Налични са прогнози и за играч, включително играч на мача, най-много точки за играч и други. Не е трудно да открием, че баскетболната секция на алфауин бг наистина създава една особена спортна дисекция на срещата.


Алфауин баскетбол Залози на живо

Нека обърнем внимание и на секцията „На живо“, където клиентите в реално време могат да се забавляват с Баскетбол и E-Basketball. Брандът позволява на клиентите да следят как се развива играта с помощта на интерактивни анимации и пряко предаване. Alphawin има едно изискване за клиентите си за достъп до Livestream – те трябва да разполагат с депозит, за да активират опцията за пряко предаване. Освен това не трябва да забравяме, че секцията „На живо“ предлага възможност за отключването на допълнителни пазари, ставки за последната минута и други. Live спортната секция на алфауин предлага Live Stream за голяма част от срещите, но с някои изключения – аматьорските лиги може и да не предлагат пряко предаване, а само интерактивни анимации. В случай, че желаете да гледате E-Basketball на живо в Alphawin, обърнете внимание на предстоящите срещи в секция „Спорт“, често тази дисциплина ще бъде добавена към основните ставки.

alphawin залози на баскетбол на живо

Алфауин мобайл за залози на баскетбол

Брандът все още не е предоставил на своите потребители наличието на alphawin mobile app за iOS, Android или Huawei App. Причината е, че тази процедура отнема значително време и изискванията за разработка са по-високи. АлфаУин обаче има достатъчно добра мобилна версия, която позволява на всеки потребител да следи в реално време развитието на играта, да има много по-голям контрол над своя алфа уин електронен фиш и дори да използва допълнителни функции за контрол на риска, както и промоции и бонуси. Алфауин не лимитира коефициенти или други функции при достъп от мобилна платформа, но все пак се напомня, че за пряко предаване през мобилната версия алфауин ще е необходима стабилна интернет връзка и батерия.


Специални функции и ставки на Алфа Уин за баскетбол

Логично е всеки един клиент да успее да получи и някои по-добри условия при правенето на прогнози на баскетбол. Точно по тази причина ще разгледаме и основните промоции, които биха повлияли положително на потребителите и да гарантират по-високи шансове за успех.

Алфа Коефициенти

Това е предложение в секцията „Топ Лиги“ на Алфа Уин, където се предлагат специално подбрани ставки за спортни срещи. Брандът повишава значително коефициентите, спрямо стандартните, но избира и конкретна прогноза, която един клиент може да приеме или откаже. Алфа Коефициенти не са задължителни, но привличат клиенти на бранда, когато някой иска да играе за по-висока печалба.

Кеш аут опция

При залозите на баскетбол събития AlphaWin позволява използването на кеш аут услугата. Чрез нея потребителите имат възможност да прекратят активен залог, като по този начин си осигурят печалба или пък да минимизират загубите.


Често задавани въпроси

Наличен ли е алфауин бг кеш-аут за баскетбол?

Разбира се, брандът го предлага след около 5 минути от стартирането на срещата. Можете да използвате alphawin cash-out за ранно изтегляне в електронния фиш или да изберете частичен кеш-аут.

Мога ли да създавам залози за баскетбол в АлфаУин?

За съжаление тази опция е все още активна само за футбол. Очакваме в бъдеще Алфауин да добави тази опция и за почитателите на баскетбола.

Мога ли да гледам пряко предаване през alphawin mobile?

Не само, че имате тази възможност, но можете да правите и прогнози през избрано от вас мобилно устройство. Алфауин запазва пълната функционалност на мобилната си платформа и дава пълна свобода за игра.

Има ли специални ставки в Алфа Коефициенти за баскетбол?

Разбира се, брандът следи няколко спортни дисциплини и е очаквано да открием това предложение сред услугите за клиенти.

Какви видове залози мога да правя на Баскетбол и E-Basketball?

Алфауин предлага множествени – акумулаторни залози, системи, както и единични залози. Предлагат се и прогнози в реално време на баскетбол.

Видяно 85 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.