Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Алфа коефициенти от Alphawin

0
alphawin коефициенти
Коефициенти за Спорт от AlphaWin

Всеки почитател на спортните прогнози знае, че особено значение в една среща имат коефициентите. Именно те посочват каква са прогнозите на букмейкъра и какво може да се очаква от една среща. Разбира се, тази практика се следва и от Алфауин БГ, като можем да открием, че брандът предлага добри коефициенти и разполага с достатъчно спортни дисциплини, които отговарят и на най-високите изисквания. Какви обаче са коефициентите и какво трябва да знаем, когато избираме дадена среща. Алфауин е платформа, която предлага добри коефициенти, както ще разберем в следващите редове.

Към АлфаУин Спорт


Какво са Алфа коефициенти?

Всеки букмейкър претендира да познава спортната индустрия и до голяма степен се стреми да предложи на своята аудитория някои от най-добрите срещи в календара, при това със завишени стойности. С други думи, всеки един потребител може да открие най-доброто от света на спорта, като освен това има по-голям шанс да инкасира по-висока печалба. АлфаУин коефициентите имат отделна секция и лесно могат да се открият в платформата на бранда. Те предоставят на играчите завишени ставки за най-интересните пазари от топ мачовете през деня.


Къде се намират Алфа коефициенти?

За целта трябва да заредите alphawinbg и след това да се насочите към секция „Спорт“. Първият начин за достъп е като се фокусирате върху прозореца „Топ лиги“, обикновено там стои и секцията „Алфа коефициенти“. Обърнете внимание и на лявата колона „Меню“, където се намира секцията с всички спортни дисциплини. Разгледайте карето и ще откриете, че точно там има и секция алфа уин коефициенти. Там са всички спортни срещи, които имат завишени коефициенти и предлагат по-високи шансове за инкасиране на печалба. Докато АлфаУинБГ демонстрира своята щедрост по този начин, не трябва да се прави и основната грешка – това са само високи коефициенти и само правилната прогноза може да допринесе за успех.

alphawin алфа коефициенти - пазари

Как се използват Алфа коефициенти?

Отворете секцията Алфауин коефициенти и разгледайте избраните срещи. Ще откриете, че букмейкърът вече е направил селекции и освен това показва каква е промяната на коефициентите. Всяка една среща има често по един пазар, като освен това ще открием, че за някои може да има ограничение за максимален залог. Alphawin налага тази превенция поради простата причина, че трябва да запази отговорната игра и по-високите коефициенти могат да бъдат причина за увличане и рискова игра. Често може да има повече от един пазар, но практиката показва, че обикновено ставките са една-две максимум. Алфауин предлага среща и прогноза, а от клиента остава възможността да я избере или не – само регистрирани потребители могат да правят спортни прогнози в сайта и да се възползват от завишените ставки.


Какви спортове са налични в Алфа Коефициенти?

Обикновено тук попадат всички по-интересни срещи от спортния свят, които включват дисциплини като футбол, тенис, баскетбол, волейбол и други. При наличието на оспорвани мачове в бокс и други, можем да очакваме и те да се добавят от alphawin. Разнообразието е гарантирано, но букмейкърът понякога ще е зависим и от спортния календар. Логично е например, когато вървят големи тенис турнири, фокусът да бъде върху тях.


Алфа коефициенти с alphawin mobile

Брандът не разполага все още с мобилно приложение за Apple и Android, но за сметка на това има достатъчно добра alphawin мобилна версия, която позволява достъп през мобилния браузър. Сайтът alphawinbg партнира отлично с всеки съвременен мобилен телефон и таблет. Достъпът до Алфа коефициенти през всяко едно умно устройство е позволен и по никакъв начин не променя изискванията на тази секция. Алфауин не прави разлика кое точно е предпочитаното устройство за потребителите, а се стреми да предложи на всеки един клиент възможност за игра и в движение.


Условия за използване на Алфа коефициенти

Освен лимитиране на максимален залог до 40 лв., Алфауин посочва, че клиентите няма да имат право да използват и кеш-аут опцията за ранно изтегляне на залог. Брандът посочва, че при маркирането на повече от една ставка, залогът ще се уреди едва след края на редовното време. Прогнози се правят преди старта на всяко едно събитие – в реално време след старта на мача Алфа Коефициенти няма да бъдат налични за маркиране. Един минус е, че при маркирането алфа коефициент с повече от една селекция, която и от тях да е отменена, целият залог ще се смята за невалиден и средствата ще се върнат обратно в сметката на клиента.

Не забравяйте, че алфа коефициентите се предлагат само за единични залози.


Какво още трябва да знаем за коефициентите в Алфауин?

Освен тази промоция, не трябва да забравяме, че брандът предлага на своите клиенти възможност да избират и визията на коефициентите. В платформата на АлфаУин присъства и опцията за изглед, който включва добре познатите десетични коефициенти – известни още като европейски, дробни коефициенти – най-често се използват от британските залагащи и американските коефициенти – стотици, които не са характерни сред родните залагащи. Без значение кои точно коефициенти ще използвате, печалбата винаги ще бъде една и съща. Тази опция е поставена основно за улеснение на клиенти, които са свикнали с една формула.


Как да променим изгледа на АлфаУин коефициенти?

За целта трябва да влезете в секцията „Спорт“, оттам се фокусирайте върху лявата колона и скролнете до най-долната част, където стои опцията „Изглед на коефициенти“. При натискане на този прозорец, автоматично ще се появят трите възможности. Маркирайте една от тях и автоматично Алфауин ще промени изгледа на всички ставки. В случай, че искате отново да промените настройките, повторете същата процедура. Достъпът на същата опция е наличен и през alphawin mobile. Самата процедура може да се повтаря многократно и не се таксува.

alphawin формат на коефициенти

Обобщение

Генералният поглед към коефициентите на Алфауин, както и на Алфа Коефициенти, показва, че този оператор има добър поглед към спортните прогнози. Коефициентите са добри и могат да позволят на всеки един клиент добри шансове за успех. Разбира се, до достигането на такъв е необходимо и по-добро познание и добър анализ. AlphawinBG подчертава и нуждата от отговорна игра, като забелязваме, че поставя разумни граници.


Често задавани въпроси

Искам да направя по-висок залог в Алфа коефициенти, защо не мога?

АлфаУин поставя ограничения на този вид прогнози, като максималният залог е 40 лв. По този начин има някаква разумна граница на игра.

Мога ли да използвам кеш-аут в Алфауин за Алфа коефициенти?

Точно тази секция не позволява употребата на ранно изтегляне на залог, във всички останали видове залози на alphawinbg е налична и може да се използва.

Мога ли да маркирам повече от едно предложение в Алфа Коефициенти?

Не, пазарите за алфа коефициенти могат да се поставят само във вида на сингъл залози.

Мога ли да използвам Алфа коефициенти с американско изобразяване на коефициент?

Разбира се, платформата на alphawinbg предлага на всеки един клиент да избере предпочитаната форма на коефициент, за всеки един залог, включително и Алфа коефициенти.

Мога ли да използвам Алфа коефициенти през мобилен телефон?

Да, логнете се в платформата alphawinbg през мобилния браузър на предпочитаното от вас устройство и се забавлявате. Сайтът остава същия и предлага същата функционалност на клиентите си.

Видяно 36 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.