BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Как се активира чат на живо със служител на Bet365?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Съвременните онлайн сайтове за залози предоставят най-различни методи за контакт с тях. Такъв е нужен, когато имате проблеми при отваряне на сметка или пък с някой ваш залог. Когато се свържете със служител на бранда, ще може да му зададете вашите въпроси и да потърсите съдействие. Една от най-добрите услуги за връзка, която е налична в сайта на Bet365, се нарича Чат на Живо и е изключително удобна. По-надолу ще ви разкажем как можете да активирате въпросния чат и за какво ще ви бъде полезен той.

Към Bet365 Чат на живо

Как да включим чата на живо с Bet365

Независимо дали сте регистриран потребител на бранда или пък все още нямате регистрация, чатът на живо ще бъде активен по всяко време. Услугата е налична 24/7, за което брандът заслужава поздравления. Самата опция ще ви помогне много бързо да разрешите конкретния проблем. Най-бързият начин да активирате чата на живо със служител на бранда е чрез избиране на раздел Контакти, намиращ се в най-долната част на сайта.

чат на живо снимка

Селектирате секцията Контакти, за да ви се покаже новият прозорец с различните опции за връзка. Следващата стъпка е да натиснете бутон Започни Чат в областта за контакт чрез чата. Тогава ще ви се зареди още един нов прозорец, който е предназначен за самия чат в реално време. Имате възможност да изберете дали сте настоящ клиент, имате проблем с вход в акаунта ви или пък сте нов клиент. В зависимост от това кое поле изберете, ще ви се покажат и нужните данни, които трябва да попълните, за да стартирате чата. Последната фаза е да изберете бутон Започни Чат и да стартирате.

Имайте предвид, че ако се логнете в акаунта си и имате желание да стартирате чат на живо, тогава няма да бъде нужно да въвеждате потребителско име или други подобни данни. Ще трябва само да изберете темата на въпроса, който имате.

Достъп до раздел Контакти за регистрирани потребители се случва и през секция Помощ от профилното меню.

Добре е да сте наясно с факта, че ако използвате различен език на сайта от български, ще получите помощ на въпросния език. Например, ако сметката ви е в евро и използвате английската версия на Bet365, служителят на компанията ще разговаря с вас на английски език.

Защо е добре да изберете темата на вашия въпрос?

Когато се свържете със служител на бранда чрез чат на живо, ще бъде изискано от вас да изберете за коя услуга в сайта на компанията имате нужда от помощ. Bet365 ви дава възможност за избор от някои от следните раздели:

  • Депозит
  • Технически въпрос
  • Проблем с логин
  • нов акаунт в Бет365
  • KYC/Идентификация
  • Игрални продукти
  • Оферти/Промоции
  • Залози/Правила
  • Теглене
  • Друго

Хубаво е да изберете точната тема на вашия въпрос. Така, ако имате проблеми с усвояването на бонуса, изберете категорията Оферти/Промоции. Това ще ви свърже със служител към Бет365, който отговаря точно за този раздел. Така ще получите помощта, от която се нуждаете, по най-бързия начин.

Може би забелязахте, че има още едно поле, което изисква въвеждането на 4-цифрен код за сигурност. Такъв попълвате по време на създаването на вашата сметка в Bet365. Той не е задължителен при стартиране на чата, но е препоръчително да го въведете, понеже така или иначе той може да ви бъде изискан за някои въпроси.

Защо да използваме точно чата на живо?

Основната причина, поради която ви препоръчваме да използвате чат на живо със служител на Бет365 е свързана с бързия и адекватен отговор, който ще получите. Разбира се, имате възможност да осъществите връзка и чрез имейл или телефон, но ви уверяваме, че услугата Чат на живо ще ви свърши доста по-добра работа. Така имате възможност да обмисляте добре въпросите си преди да ги зададете, както и да обмислите отговорите от страна на служителя. Именно поради тези причини си заслужава, когато имате проблем със сайта на Bet365, да го разрешите, като се свържете със служител по обслужване на клиенти чрез чата в реално време.

Какво се случва след започване на чат?

Когато стартирате чата, ще ви се зареди нов прозорец, в който ще видите съобщение, че служител на бранда се свързва с вас или пък ще го направи в скоро време. Понякога услугата е претоварена от въпроси и ще трябва да почакате кратко време, за да получите внимание. Ние не сме чакали повече от минута, за да започнем разговор чрез чата на живо. Когато това стане, ще може да зададете вашия въпрос, след което ще получите отговор. Ако имате няколко запитвания, не се притеснявайте да ги отправите. Накрая ще получите съобщение дали имате други въпроси и служителят на Bet365 ще ви благодари и ще напусне чата, с което той приключва.

Нашето мнение

Според нас услугата на Бет365 е много добра. Лично сме я използвали доста пъти, за да получим помощ от служител на компанията. Дори сме разговаряли през чата на живо тестово, за да проверим как действат служителите. Можем да кажем, че те са доста адекватни, отговарят на всички въпроси, които са свързани с Bet365 и предлаганите от него услуги. Опцията за чат на живо от компанията е удобен начин да потърсите помощ и да разрешите вашия проблем в сайта на Bet365, независимо от какво естество е.

Видяно 341 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.