500 лв. Бонус за Залози на efbet Лига

Elitsa Martinova
0 коментара
Бонус за Ефбет Лига

Нова атрактивна промоция в сайта на Efbet очаква всички футболни фенове. Става въпрос офертата Бонус 500 – efbet Лига. Както подсказва името ѝ, тя е свързана с факта, че букмейкърът стана основен спонсор на най-престижното футболно първенство у нас. Ето защо компанията е решила да зарадва потребителите си, като раздаде бонуси на обща стойност 4,500 лв. през следващия сезон на шампионата.

Заложете на efbet Лига


Какво е Бонус 500 и за кого е предназначен?

Бонус 500 е една от многото оферти на Ефбет, предназначени специално за спортните фенове. Поощрението от 500 лв. може да бъде спечелено от всеки клиент на Efbet, който залага с реални средства в платформата. За целта трябва поне веднъж през сезона да поставите залог тип „права колонка“, като включите в селекциите си и мач от efbet Лига.

Няма значение дали прогнозата ви се окаже правилна или загубите залога си. Фишът ви автоматично ще бъде включен в томбола, която ще определи трима победител. Късметлиите ще спечелят бонус в размер на 500 лв., който ще бъде предоставен под формата на безплатен залог.

Най-хубавото тук е, че букмейкърът планира три подобни томболи през целия сезон на efbet Лига – по един след всеки кръг на турнира.

Ако сте сред щастливците и бъдете изтеглени, поощрението ще бъде добавено към профила ви автоматично. Може да го използвате за залози в спортната секция на сайта. Имайте предвид, че когато залагате с бонус средствата си и прогнозите ви се окажат правилни, към баланса ви ще бъде преведена единствено чистата печалба.

Пример:

Ако заложите 100 лв. бонус средства на събитие с коефициент 2.0 и спечелите, към профила ви ще бъдат преведени 100 лв.

Обърнете внимание, че преди да може да изтеглите сумата от бонуса, ще трябва да покриете условията по разиграването му. За целта е необходимо да го превъртите веднъж на залози с коефициент, не по-нисък от 1,50. Ако изберете да използвате средствата за множествени залози, поне една от селекцията вътре трябва да има коефициент 1,50.


Какви са условията на офертата?

Както всяка промоция, Бонус 500 за efbet Лига също има своите правила и условия. Добре е да се запознаете с тях, преди да се включите в промоцията.

Регламент:
  • Бонус средствата ще бъдат кредитирани в акаунта ви като безплатен залог, който ще може да използвате за секция „Спорт“ в сайта.
  • Необходимо да е превъртите бонуса веднъж чрез залози с не по-малък коефициент от 1,50.
  • Към регламента на офертата не спадат следните пазари: Четно/Нечетно, Азиатски линии, Азиатски Хендикап, Равен – Няма Зало.
  • Ако използвате кеш аут за даден залог, той няма да се включи в изчисленията по превъртане на бонуса.

Какво смятаме за новата оферта на Ефбет

Няма никакво съмнение, че новата промоция от Efbet ще се хареса на всички спортни фенове, независимо дали по принцип обичат да залагат на български футбол или не. Офертата е страхотен начин да се стимулира интереса към efbet лига. В допълнение трябва да изтъкнем, че условията по превъртането на бонус средствата са съвсем изпълними. Новият сезон на ТОП първенството на България се очертава да бъде наистина интересен. Пожелаваме ви успех!

Посетете Efbet

Видяно 32 пъти
Елица Мартинова

Елица Мартинова

Елица Мартинова е един от членовете на екипа ни, който се занимава със създаването, оформянето и публикуването на ревюта. Има известен опит в областта на залаганията и се интересува по-задълбочено от мобилните апликации на различните букмейкъри.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!