Късметлия удари 30 000 лв. от играта Aviator на Palms Bet

0
palms bet печалба 30 000 лв. от Авиатор
Печалба от 30 000 лв. в Palms Bet от Aviator.

Атрактивната игра Aviator в сайта на букмейкъра Palms Bet продължава да трупа позитиви и популярност сред играчите. Печелившите в нея са мнозина, но една печалба прави сериозно впечатление. Един от потребителите на бранда спечели 30 000 лева от своя залог на играта. Как точно се случи това, ще ви разкажем в следващите редове.

Печалба от 30 000 лв. с 40 лв. залог

Ако все още не сте опитали играта Aviator, препоръчваме ви да го сторите. Опитайте поне демо версията ѝ, за да се запознаете отблизо с начина на функциониране на играта. Онлайн букмейкърът Palms bet ви дава тази възможност. Ако вече сте го направили, знаете, че колкото по-дълго и по-високо се издигне самолетът в играта, толкова по-голяма печалба може да активирате.

Страхотната печалба от 30000 лева в Палмс бет е спечелена със залог на стойност 40 лв. и, забележете, множител от 750x. Подобен множител е доста рядко срещано явление в играта, но все пак той се случи.

Късметлийският рунд в играта Авиатор е под номер 684595. Дали скоро той ще се повтори, не знаем, но емоцията от играта определено няма да спре.

Честито на късметлията с успешния залог и солидната печалба. На вас желаем да спечелите поне толкова от забавлението си с Aviator на Palms Bet.

Към Palms bet Aviator

Видяно 150 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.