Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Как да изтеглим пари от 1xBet сметка?

0
Теглене на средства от 1xBet
Опции за изтегляне на пари от 1xbet и начин за заявка на теглене.

Компанията 1хбет заема все по-голяма роля в индустрията, което е нормално с оглед предложенията, които отправя на своите клиенти. Букмейкърският сайт за онлайн залози на 1xbet е един от най-бурно развиващите се в последните години. Те могат да се възползват от най-различни опции, а най-сладката част идва, когато стане време за теглене на натрупаните печалби. За целта системата на 1хБет е снабдена с множество методи, от които всеки клиент може да избира. Точно за тях ще говорим в следващите редове.

Заявете теглене от 1xBet


Как да изтеглим пари от сметката си в 1хБет?

За да получите възможност да теглите средства от сметката си, първо ще трябва да сте верифицирали своя акаунт. Това се налага, за да докажете своята самоличност пред компанията. Верификацията се извършва чрез изпращане на копие от лични документи към служителите на бранда, които сравняват информацията в профила ви с тази от документа. Веднъж приключили този процес, няма да имате проблеми с изтеглянето на средства от сметката си.

Тегленето на сума се извършва, след като осъществите достъп до своя 1xBet профил. След това трябва да влезете в раздел Личен профил или пък да изберете бутон Изтеглете от сметка през категориите на падащото меню на личния ви профил. Ще ви се зареди нова страница, в която са подредени всички налични методи, които може да използвате за изтегляне на сума от акаунта ви. Към всеки метод си има определени ограничения във времето за извършване и минималната сума на теглене, които ще разгледаме в следващата точка. Важното е да запомните, че след като изберете желания метод, ще трябва да попълните определена информация и чак тогава да потвърдите изтеглянето. Нужната информация зависи изцяло от избрания метод.

Страница за теглене на пари от 1хБет и бутон за вход


Методи за теглене на средства

Преди да видим кои точно са методите, които може да използвате за изтегляне на средства от 1хбет регистрацията ви, нека споменем, че компанията не удържа комисиона при който и да е метод. Общият им брой е 28, като при всеки метод минималната сума, която може да заявите за теглене, е 3 лева освен ако не е спомената друга сума. Ето ги и методите:

  • Банкови карти – Дебитни/Кредитни карти VISA или MasterCard (мин. сума 39,09 лв.), Entropay;
  • Електронни портфейли – Skrill, Perfect Money, Epay, Jeton Wallet;
  • Платежни системи – Neteller, ecoPayz, Payeer;
  • Предплатени карти – PaySafeCard;
  • Криптовалути – Bitcoin, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Monero, ZCash, GameCredits, NEM, Bytecoin, Sibcoin, DigiByte, Ethereum Classic, xGOx, BitShares;
  • Игрови предмети – Steam;

Времето за извършване на тегленето при разплащане с дебитна или кредитна карта отнема между 1 и 7 дни. При всички останали методи това време е 15 минути. Най-интересни са последните 2 категории, като за услугата Steam можем да отбележим, че в случая заявеното теглене се прехвърля в игралния ви акаунт.


Нашето мнение

Голямо удобство е наличието на толкова много методи. Истина е, че повечето от тях са различни криптовалути, но все пак има и доста други методи, които не са характерни за повечето онлайн букмейкърски сайтове за залози и игри. Като предимство можем да отбележим ниската сума за минимално теглене, както и бързото извършване на транзакциите при повечето опции. Стига да разполагате с акаунт или сметка в някоя от изброените електронни услуги, без проблеми ще теглите печалбите си в рамките на минути. Дори да използвате банкови карти обаче, пак може да бъдете спокойни, че ще получите парите си. Опциите са налице, така че определено няма от какво чак толкова да се оплаквате, когато стане дума за изтегляне на средства от сайта на 1xBet.

Видяно 154 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.