1xBet обяви партньорството си с NAVI организацията по eSports

1xbet стана спонсор на NAVI

В началото на 2020 година бе обявено официалното споразумение между онлайн букмейкъра 1xbet и организацията за е-спортове NAVI. Двете страни подписаха партньорски договор, който за момента важи до края на 2020 година, но с опцията да бъде удължен. Като се има предвид силното присъствие на букмейкъра 1хбет на хазартната сцена и нарастваща популярност на електронните спортове, този ход бе счетен като печеливш за компанията. От него ще спечелят и отборите на Natus Vincere (NAVI), които вече имат зад гърба си един от водещите сайтове за залози.

Вход в 1xBet


С какво ще допринесе споразумението?

В последните години 1xbet подписа доста подобни партньорства, но с отбори и шампионати най-вече от света на футбола. Най-видните им споразумения са тези с испанската Ла Лига и с футболния Барселона. Сред партньорите на букмейкъра има и други две организации по esports, така че NAVI не е първият партньор на компанията в тази ниша. Става дума за HellRaisers и Cascade. Въпреки това, мащабите на NAVI са доста сериозни и постигнатото споразумение ще допринесе за развитието и на двете страни.

В сайта на онлайн оператора има богата секция с опции за залози на eSports събития. И тъй като вече 1xbet е официален партньор на NAVI, то мачовете, в които отборите на организацията участват, по всяка вероятност няма да липсват от програмата на сайта. В допълнение, от изявлението става ясно, че ще бъдат осигурени и много нови бонуси от 1xbet за потребителите, които ще бъдат насочени към eSports събитията.

От 1xbet допълват още, че са били очаровани от идеята да сключат партньорство с една от най-известните eSports организации, в лицето на NAVI. Това ще осигури на клиентите им по-богат избор до опциите за залози на събитията, в които Natus Vincere взема участие.


Повече информация за NAVI

Както вече стана ясно, NAVI е съкратеното наименование на организацията по електронни спортове. Пълното ѝ име е Natus Vincere, което идва от латинския език и в превод означава “Роден да Печели”. Организацията е създадена през 2009 година, като първият тим в нея е съставен за турнир по CS:GO. Името NAVI всъщност е взето назаем от популярния филм “Аватар”, където се използва.

До края на 2016 година NAVI отчита повече от $6 милиона долара спечелени от наградни фондове. Организацията има отбори в най-различни eSports игри. Те включват:

 • StarCraft II
 • Dota
 • Dota II
 • World of Tanks
 • CS 1.6
 • CS:GO
 • Hearthstone
 • League of Legends
 • FIFA
 • Heroes of the Storm

Всички споменати електронни спортове присъстват в портфолиото от предложения на 1xBet ежедневно. Сред тях вече ще се наблюдава все по-голямо присъствие на отборите от организацията Natus Vincere. Феновете на залози на електронни спортове могат да бъдат доволни от това, след като ще имат повече опции да следят любимите си играчи и да залагат за тяхното представяне.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 мнения за 1xBet обяви партньорството си с NAVI организацията по eSports

Напишете мнение

  Няма мнения, бъдете първия коментирал!