1xBet с две престижни награди в рамките на един ден

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
1xbet спечели две престижни награди

На 3 Декември 2019 се проведоха две от най-мащабните събития в сферата на залозите и игрите, като те отличиха най-добрите в бранша за 2019 година. Събитието SBC Awards се проведе в Лондон, докато на азиатския континент, в град Манила, Филипини, се проведе и награждаването на най-добрите оператори в Азия. Онлайн букмейкърът 1xbet спечели общо 2 награди от двете събития, с които отново се доказа като един от най-стабилните и проспериращи брандове в индустрията.

На наградите от SBC, които се смятат за едни от най-престижните в сектора, букмейкърът спечели първото място за “Най-иновативна Афилиейт програма”. По този начин се доказа, че партньорската програма на 1xbet работи според най-високите стандарти в индустрията и афилиейт партньорите на бранда са доволни от нея. Поради засилващото се присъствие на компанията на все повече нови пазари, тя има възможност да привлича нови и нови партньори, с които да работи съвместно за популяризирането на своите услуги. Не е тайна също така, че 1хБет предоставя едни от най-добрите комисиони за партньорите си, а освен това процентът се увеличава при показване на добри резултати.

На същия ден, но доста по-надалече от Лондон, във филипинската столица Манила се проведоха и наградите на Global Gaming Expo Asia (G2E Asia). Събитието не е много популярно в Европа, но трябва да отбележим, че това са най-мащабните награди за оператори в Азия. Там руският букмейкър 1хбет също се представи на високо ниво, като спечели в една от основните категории.

Компанията се отличи с приза за “Най-добър софтуер и Мобилна апликация” в сферата на спортните залагания. Това е ясното доказателство, че 1xbet мобилното приложение се използва все повече от залагащите на спортни събития. То е налично както за устройства с Android, така и за такива с iOS операционна система, а освен това операторът предлага и мобилна версия на своя сайт, която не изисква изтегляне.

И двете награди са ясното доказателство, че 1xBet продължава своето развитие като един от водещите онлайн сайтове за залози и игри в световен мащаб. Припомняме, че на SBC наградите през 2018 година 1хБет спечели приза за “Изгряваща звезда в иновациите за Спортни залози”. Спечелването на тазгодишните награди от оператора след тази от миналата година показват, че брандът не спира да се развива. От компанията бяха доволни за спечелените отличия и обещаха нови неща за потребителите през 2020 година.

1xBet все още няма лиценз на територията на страната ни, но въпреки това предоставя регистрация за български потребители. Сайтът обикновено може да достъпите през алтернативен мирър линк, който често се променя, но винаги имате възможността да откриете актуален такъв в нашите ревюта за оператора.

Вход в 1xBet

Видяно 8 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!