Как се редактира фиш в сайта на 1xBet?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Промяна на залог в сайта на 1xBet

Букмейкърската компания 1хбет е известна на своите потребители с многобройните си предложения за залози и игри. Всички те са налични в сайта само след регистрация. Към тях обаче трябва да бъдат добавени и допълнителни опции, които са налице за клиентите на бранда. Такава функция на сайта е редактиране на фиш, която е достъпни при спортните залози. Тя може да се използва само при определени условия, за които ще ви разкажем в следващите редове, а също така ще опишем и промените, които можете да извършите.


Кога може да се използва и какви промени са налични?

Редакцията на фиш в сайта на 1xbet е достъпно само при определени условия за вече поставени спортни залози. За да може опцията да е налице за вашия залог, то той трябва да отговаря на следните правила:

  • тип на залога – единичен или акумулатор
  • нужно е залогът да подлежи на кеш аут, т.е. опцията за продажба на фиш да е активна
  • залогът трябва да бъде направен на събития от разделите Спорт или На Живо

Ако фишът ви отговаря на тези условия, то може да се надявате за наличието на опцията за промяна. Запомнете, че не може да редактирате заложената сума по фиша, а само селекциите в него. Когато промените своя залог, новият ще бъде активен с текущата кеш аут сума, която ви е била предлагана. Може да извършвате редакция както на едно, така и на повече събития във фиша, а самите промени биват четири вида:

  • Премахване на селекция
  • Добавяне на селекция
  • Смяна на селекция
  • Промяна типа на залога

Запомнете добре, че не може да редактирате фиша, ако залогът е застрахован или пък частично затворен. Също така редакцията не се предлага за фишове, които са заложени с бонус средства. Активирането на функцията става, след като тя е налична за конкретен фиш в секция Моите залози.


Описание на видовете редакция

Нека разгледаме какво представляват четирите вида редакция на фиша в сайта на 1xBet. Ще посочим характеристиките на всеки един тип.

Премахване
Чрез тази опция може да се премахнат една или повече селекции от вашия фиш. Просто избирате хиксчето срещу нежеланото събитие от фиша и го махате. Имайте предвид, че при тази редакция се удържа комисиона в размер на тази, която се удържа при продажбата на фиша (кеш аут).

Добавяне
Този вид промяна ви дава възможност да добавите едно или повече събития към фиша, като букмейкърът не удържа комисиона за това действие. При този вид редакция коефициентите на събитията, на които сте заложили във вашия фиш, не се променят, след като потвърдите промяната.

Смяна на селекция
При тази промяна отново имате комисиона, която се равнява на тази за продажба на фиша. Може да промените едно или повече събития във вашия залог. Промяната може да се извърши само с такава от същия тип на пазара. Например, ако сте заложили за над 2,5 гола в мача, ще може да промените селекцията само на под 2,5 гола в мача. Ако сте заложили за победа на домакина, ще може да промените само на победа за госта или равенство.

Промяна на типа
Тази редакция ще рече, че вие променяте типа на залога, т.е. например от единичен залог го превръщате в акумулатор. Или от акумулатор променяте типа на залога в система. При тази редакция също има комисиона, която е както при останалите редакции – равна на комисионата за cash out. Разликата от останалите методи е, че при промяната типа на залога коефициентите се променят, като се вземат текущите. Изключение прави единствено промяната от сингъл залог към акумулатор – тогава първоначалният коефициент за единственото събитие във фиша се запазва.

След като бъде извършена всяка промяна, трябва да заявите желанието си за потвърждение чрез избор на бутон “Запази промените”. По този начин фишът ви ще придобие новия вид, който сте му задали, и ще бъде активен по нов начин.


Финални думи

Подобна опция за промяна на вече направен залог се среща и в други букмейкъри, но те са доста малко на брой. 1xBet заслужава поздравления, че имплементира тази опция в сайта си. Компанията предоставя няколко възможности за редакция, от които може да се възползвате. Важно е да запомните, че само фишове, подлежащи на продажба или кеш аут, могат да бъдат редактирани. От там нататък остава да опитате самата опция и да усетите как работи, след което да я използвате във ваша полза.

Видяно 28 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!