Активиране на 1xBet промоциите „Щастлив петък“ и „Сряда х2“

0
1xBet бонуси за петък и сряда
Описание на офертите "Щатлив петък" и "Сряда Х2" от букмейкъра 1хБет.

Винаги е хубаво, когато любимият ти сайт за онлайн залози ти дава повече възможности за печалба. Основният инструмент за това са бонусите. Такива има доста в сайта на 1xBet. Компанията се радва на фенове от редица държави, като на всички тях предоставя не една или две промоционални оферти. Брандът се стреми да бъде достатъчно атрактивен със своите бонуси, както го прави и с наличните предложения за игри и онлайн залози. За всички потребители на букмейкъра има специални спортни бонуси, за които ще ви разкажем повече в следващите редове. Ще видим какво представляват офертите “Щастлив петък” и “Сряда х2”, както и зависимостта между тях.


Петъчната промоция на 1xBet

Офертата е валидна за всички регистрирани клиенти на компанията, които имат извършвани залози и транзакции. Разбира се, дори да не залагате всеки ден, ще може да активирате бонуса. Той е наличен само в петък, но всеки петък за неопределен период от време. Ако офертата е налична в сайта, значи може да се възползвате от нея. Изискването е в петък да направите депозит от поне 2 лева по своята сметка, за да получите пълен 1хбет бонус, т.е. сумата ще се удвои. Максималната сума на бонуса е 200 лева. Запомнете, че не ви е нужен промо код за активиране на промоцията, нужно е единствено да сте се съгласили с участието си за различни бонуси в личния ви профил.

След като получите бонус сумата, ще трябва да я разиграете 3 пъти в рамките на 24 часа. В противен случай няма да може да теглите средства от сметката си. Първо ще трябва да превъртите сумата на бонуса, който получите. Важно е и да го изпълните в срок от 24 часа след получаването му, защото в противен случай бонусът се анулира. Залозите трябва да бъдат от тип акумулатор, съдържащ поне 3 селекции. Може да има и повече, но е важно минимум 3 от събитията във фиша да бъдат с коефициент поне 1,40. Само тогава залозите ви с бонус сумата ще бъдат считани към условията за превъртане. Краткото време за превъртане на бонуса означава, че трябва да действате бързо и да залагате на събития, които сте сигурни, че ще се уредят в рамките на следващите няколко часа. Залозите на спортни събития на живо са удобен начин да изиграете бонуса.

Ако успеете да спазите всички условия по бонуса в срок и да го разиграете, ще разполагате с него по вашата сметка.


Двойната оферта в сряда

Ако сте участвали в последната петъчна промоция на 1xBet, тогава ще може да играете и за бонуса в сряда. За целта трябва да извършите залози в точно определени дни. В първия понеделник и вторник след участието ви в петъчната оферта трябва да извършите по 5 залога всеки ден, които са на спортни събития с коефициент 1,40 или по-висок. Важното е общата сума на залозите за всеки ден да бъде равна на бонуса, който сте взели чрез петъчната оферта.

След като сте извършили тези залози, в сряда ще може да получите още едно удвояване на ваш депозит. Нужно е да извършите депозит точно в сряда, който ще ви донесе 100% бонус до сумата от 200 лева. Важно условие е да не сте извършвали теглене в периода от петъчния ден до текущата сряда, в която активирате офертата.

Депозитът ще ви осигури бонус, като не е нужно да попълвате специален промо код. Трябва само да сте изпълнили всички условия дотук. Когато получите бонуса, ще трябва да го разиграете до 24 часа от момента на получаване. Отново важат правилата да превъртите бонус сумата 3 пъти на залози вид акумулатор с поне 3 събития. И тук поне 3 от селекциите трябва да бъдат с коефициент 1,40 или повече. Само след изпълнение на тези условия ще може да изтегляте пари от сметката си и да разполагате с бонуса.


Пример за двата бонуса

Да речем, че в петък, 16.02.2018 г., решите да се възползвате от офертата и в текущия ден депозирате в сметката си сумата от 50 лв. Това означава, че ще получите още толкова като бонус. Нужно е да изиграете 50-те лева 3 пъти на акумулатори с поне 3 събития и коефициенти поне 1,40. Това означава да имате уредени залози на стойност 150 лева. Когато го направите, сумата на бонуса ще бъде налична по вашия баланс, т.е. ще може да я теглите и да я използвате както прецените.

Ако сте решили да се възползвате и от офертата в сряда, за което имате право, след като сте взели участие в петъчната промоция, трябва да извършите следното:

– в понеделник, 19.02.2018 г., трябва да направите 5 залога на обща стойност 50 лева, колкото сте получили под формата на бонус от петъчния ден;
– във вторник, 20.02.2018 г., трябва да направите още 5 залога на стойност 50 лв.;

За залозите от тези два дни важи условието те да бъдат на събития с коефициент поне 1,40. След това в сряда, на 21.02.2018 г., ще имате възможност да получите още 100% върху направен депозит до 200 лева. Да речем, че този път решите да депозирате 100 лева. Това означава, че получавате още толкова бонус. Трябва да го разиграете три пъти в рамките на 24 часа на залози тип акумулатор с поне 3 селекции и отговарящи на коефициент поне 1,40 за 3 от събитията във фиша. Трябва да имате уредени залози на стойност 300 лв., след което ще получите бонус сумата на разположение във вашия фиш.


Още важни условия

Редно е да отбележим, че след превъртането на който и да е от двата бонуса, по сметката ви не може да получите повече от самия бонус, който ви е предоставен. Това означава, че ако с бонус сума натрупате печалби за сума по-голяма от самия бонус, вие получавате точно сумата на бонуса. Ако пък залозите ви с бонус сумата доведат до там, че накрая, след като сте разиграли парите, имате по-малка сума от размера на бонуса, ще получите само нея, т.е. частта от бонуса, която е останала. Например, ако след разиграването на 50 лв. имате бонус баланс 100 лева, тогава получавате точно 50 лв. бонус. Ако след разиграването имате 40 лв. бонус баланс, получавате същата тази сума.

Не забравяйте, че 1xBet си запазва всички права върху офертите и може да ги прекрати по всяко време и за всеки потребител. Последното важи особено когато брандът разбере за неправомерни действия и опити за измама от страна на конкретен клиент.

И двата бонуса нямат точно определен срок на валидност, като компанията ги обновява в сайта си всяка седмица. Имайте предвид, че винаги може да се възползвате от промоцията “Щастлив петък”, докато офертата “Сряда х2” е валидна само за участниците в първия бонус. Разбира се, дори да сте участвали в петъчната оферта, не е задължително да играете и за тази в сряда.


Нашето мнение

Двете оферти имат доста интересна същност, която ги прави атрактивни за мнозина клиенти на компанията. Брандът се е постарал да въведе интересни условия, които не са от най-леките, но пък са изпълними. Все пак вие депозирате определена сума, за да получите бонус, който след това залагате. Депозираната сума остава в сметката ви, независимо дали изпълните или не изискванията на бонуса. Имате възможност сами да решите дали да активирате някоя от промоциите. Важното е, че те са налице и могат да ви донесат доста солиден общ бонус, ако имате шанса да изпълните всички условия, да разиграете допълнителните средства и да получите бонус сумите. 1xBet заслужава поздравления за разработването на тези две оферти. От тук нататък е въпрос на избор от всеки потребител дали ще се възползва от тях по някакъв начин.

Видяно 43 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.