Как да вземем бонус от 1хБет при първи депозит?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Бонус при първи депозит от 1xbet

Онлайн букмейкърите имат много предимства пред традиционните букмейкърски пунктове, които са с по-дълга история. В мрежата залозите и игрите се провеждат далеч по-лесно и най-вече – удобно. Сред големите предимства обаче са и значителните бонуси, които са налични за играчите. Когато става дума за подобни промоции, то има един бонус, който винаги се откроява в даден сайт за онлайн залози – началната оферта. Тя обикновено е сред най-добрите или дори най-добрата промоция, която може да се намери при въпросния букмейкър. В настоящата статия ще ви разкажем повече подробности за стартовия бонус при първи депозит от 1xBet. Ще видим какво представлява той и какви са условията му.


Начален бонус от 1хБет – същност

Офертата е налична и се предлага на всички нови клиенти към компанията. Това ще рече, че тя се активира, след като си отворите сметка. Важно условие е извършването на депозит, понеже само тогава получавате 1xbet бонуса. Офертата представлява 100% върху първия ви депозит в сайта или с други думи, промоцията удвоява първоначалния депозит. Максималната сума на бонуса е 200 лева, т.е. не може да изискате повече от този бонус дори да захраните сметката си с по-голяма сума. Активирането на бонуса не изисква специален бонус код, а единствено да направите депозит. След като той е успешен и бъде преведен по сметката ви, с него автоматично ще получите и полагащия ви се бонус.

Така, ако например създадете своята регистрация в сайта и заредите акаунта си със 100 лева, ще получите още толкова бонус. Това означава, че общият баланс по сметката ви ще бъде 200 лева. Към бонуса обаче има някои правила, които трябва да знаете. Ще ги опишем подробно в следващата точка.


Условия на бонуса

Обърнете внимание на следните изисквания към началния бонус от 1xBet, понеже те са важни за получаването и усвояването на сумата:

  • бонус сумата се дава при първи депозит, но само ако потребителският профил е с попълнени лични данни – имена, адрес, телефон, имейл адрес;
  • може да се възползвате от бонуса само веднъж, като при депозит трябва да спазите условието да захраните сметката си с поне 2 лева;
  • полученият бонус трябва да бъде разигран на спортни залози, за да може клиентът да получи достъп до изтеглянето му;
  • нужно е бонус сумата да се превърти 5 пъти със залози тип акумулатор в сайта;
  • всеки един акумулатор трябва да бъде от поне 3 събития, както и поне 3 селекции в колонката трябва да са с коефициент минимум 1.40;
  • условието за превъртане се счита за изпълнено, след като всички залози с нужната сума са уредени;
  • по време на превъртане на бонуса ще може да теглите сума от направения депозит само ако след това в сметката ви остане минимум 2 пъти сумата на бонуса;
  • 1xBet си запазва всички права да прекрати офертата по свое усмотрение или да изключи конкретни потребители, ако установи нерегламентирани действия от тяхна страна;
  • бонусът е валиден до 30 дни след регистрация;

Когато създадете своя профил в сайта, ще видите налична отметка, с която потвърждавате желанието си да участвате в бонус офертите на бранда. Ако не желаете да взимате бонуси, премахнете отметката или се свържете с отдела за обслужване на клиенти към компанията и заявете своя отказ.

Ако използваме горния пример с направения депозит от 100 лева, то вие имате още толкова бонус. Това означава, че трябва да превъртите 5 х 100 лева или 500 лв., за да може да теглите от бонус сумата. Разбира се, разиграването трябва да се направи в зависимост от посочените условия за акумулаторни залози и минимални коефициенти. След разиграването получавате точно определената бонус сума или останалата част от нея, но ако сте натрупали по-голяма сума с печалби, разликата над самата бонус сума не се превежда.


Нашето мнение

Добрите качества на тази промоция от 1хБет са свързани с високата сума на бонуса и това, че същността на офертата удвоява първия депозит. Също така е показателна ниската сума от 2 лв., срещу която може да получите бонус депозит. Условията за превъртане не са никак леки, понеже трябва да залагате на акумулатори. Все пак, ако имате успех, превъртането ще се осъществи доста бързо и ще спечелите добра бонус сума, която след това може да изтеглите. Компанията предлага една добра възможност да започнете с допълнителни средства спортните си залози в сайта.

Видяно 19 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!