1xbet дава възможност да търгувате на борсата с криптовалути

Kristiyan Kyulyunkov
0 Коментари
1xbet борса за криптовалути от crex24

1xbet е един от най-популярните онлайн букмейкъри, който не спира да се развива през последните години. Компанията има богато портфолио от предложения, което включва най-различни възможности за спортни залози, казино игри, покер, лотарии и други опции. В сайта на букмейкъра 1хбет има и една по-нестандартна възможност, а именно опцията за покупко-продажба на криптовалути изцяло онлайн. Точно за този раздел в сайта ще ви разкажем в следващите редове.

Вход в 1xBet


Къде се намира разделът за търгуването с криптовалути от 1xbet?

1xbet борса за криптовалути

За да стигнете до секцията с възможностите за криптотрейдинг, ще трябва първо да отворите сайта на онлайн букмейкъра. След като го сторите, ще видите основното меню, в което са разположение най-различни опции и раздели. Чрез тях имате възможността да изберете събитията или игрите от 1хбет, които може да опитате. Разбира се, те са налични единствено след успешно изпълнен процес по регистрация в 1xbet, който ще ви даде възможност да се докоснете до всички преимущества на оператора. Дори имате възможност да получите и бонус.

Следващата стъпка е да обърнете внимание на раздела “Допълнително” или раздел „Повече“ в главното меню и да го посочите, за да ви се покажат наличните му подкатегории. Сред тях ще видите най-различни секции, но този, което ви интересува в случая, се нарича “Борса за криптовалути”. Избирайки го, ще бъдете пренасочени към сайта, с който 1хбет си партнира в предлагането на възможност за покупка на криптовалути. Въпросната платформа се нарича CREX24.


Как да купя криптовалута през CREX24?

След като отворите сайта, по всяка вероятност ще видите платформата на английски език. В горната дясна част на сайта обаче има опция за промяна на езика, като българският е една от тях. По този начин много бързо може да превключите към версията на българска борса за криптовалути. Самата компания обаче не е българска.

crex24 борса за криптовалути

CREX24 е създадена през 2017 г., като предоставя лесна и разбираема платформа за търговия с криптовалути за начинаещи и по-опитни в този сектор. Интерактивните графики на платформата ви дават възможност да следите обменния курс в реално време, позволявайки ви да направите бърз анализ на конкретния пазар. CREX24 се характеризира с ниски комисиони за участниците при ползването на платформата, така че тя става доста подходяща за всички трейдъри. Минималната комисиона в повечето случаи е 1%, а при някои сделки е едва 0.06% В допълнение можем да отчетем, че компанията има отдел по поддръжка, който е наличен на два езика – английски и руски.

Преди да започнете търгуването с криптовалути и да използвате платформата пълноценно, ще трябва да се регистрирате в нея. За тази цел изберете бутона за “Регистрация” в сайта на CREX24. Ще видите кратък формуляр за създаване на сметка, при който се изисква единствено да въведете email адрес, парола и да изберете своята държава. По този начин бързо и лесно ще получите достъп до платформата на CREX24.

Бърза регистрация в CREX24

След като сте готови със своята регистрация, ще можете да стартирате с трейдването на борсата за криптовалути. За целта обаче трябва да депозирате пари в акаунта си. След това ще трябва да преминете процеса по верификация на вашия акаунт, за да удостоверите данните си пред борсата. Това са двете стъпки, които са нужни за изпълнение, преди да получите достъпа до наличните маркети.

crex24 платформа за търгуване

Когато сте готови с верифицирането на сметката си и имате пари в нея, може да достъпите раздел “Маркети”. Там ще откриете възможностите, които ви позволяват две опции – “купи криптовалута” и “продай криптовалута”. Системата е доста удобна за работа и лесна за разбиране, така че едва ли ще срещнете затруднения с нея. Ако пък имате нужда от помощ, може да се свържете с отдела по поддръжка към Crex24, който е достъпен на имейл адрес support@crex24.com.


Какви криптовалути мога да търгувам в борсата на CREX24?

Платформата на CREX24 ви дава достъп и опции за търгуване на най-различни криптовалути. Сред популярните опции са тези на Bitcoin, Ethereum, Litecoin и Monero. В допълнение обаче може да проверявате текущата цена на криптовалутата рипъл или да търгувате с криптовалута трон. Възможностите са много разнообразни, така че определено ще получите максимално ефективни опции за търгуването.


Сигурна ли е платформата на CREX24?

Във времето, в което борсата за криптовалути CREX24 съществува, тя си е изградила добро име. Платформата използва криптирана връзка за достъп, а освен това предлага на всеки потребител да активира т.нар. възможност за 2FA на акаунта или достъп чрез двуфакторна проверка. Чрез тази опция всеки път, когато се логвате в акаунта си, ще трябва да въведете и допълнителен код, който е различен и се генерира всеки път.

Отделно от това, самият факт, че CREX24 изисква верификация на акаунта ви, е достатъчен да определим борсата като напълно сериозна. Верифицирането се изисква за потвърждаване на акаунта ви и избягване на ситуации за пране на пари или други измами. Верификацията се изпълнява по подобие на процеса при повечето онлайн букмейкъри като 1хбет. Представяте копие от личен документ – лична карта или паспорт, с което служителите на борсата проверяват данните ви. Отделно от това, може да се верифицирате и чрез банкова карта.

Вход в CREX24


FAQ

Как да депозирам пари в акаунта си в борсата на CREX24?

Каква е минималната сума на депозит в борсата?

Как да изтегля пари от акаунта си в CREX24?

Мога ли да търгувам криптовалути през мобилното си устройство?

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 мнения за 1xbet дава възможност да търгувате на борсата с криптовалути

Напишете мнение

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!