1xbet бонус за Шампионска лига с награди за Евро 2020

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
1xbet бонус за шампионска лига

В навечерието на старта на осминафиналните срещи в Шампионска лига за сезон 2019/2020, онлайн букмейкърът 1xbet създаде интересна оферта за клиентите си. С нея те могат да спечелят страхотни награди, като най-голямата от тях са билетите за финала на предстоящото Европейско първенство по футбол през лятото. В следващите редове ще разгледаме всички важни условия към офертата и как да се класирате за нея.

Към 1xBet спортни залози


Кой може да участва в офертата и как се печелят точки?

1xbet създаде този бонус специално за предстоящите мачове от елиминационните фази на Шампионска лига. За да участвате в тази промоция, трябва да изпълните следните стъпки:

 1. Поставете прогноза за мачове от UEFA Шампионска лига, които предстоят;
 2. Потвърдете дадените от вас прогнози със залог на всяко от събитията, като минималната сума на всеки залог е 3 лева;
 3. За всяка правилна прогноза ще получавате определен брой точки;
 4. Съберете максимален брой точки и участвайте за наградите;

Правилата за участие в промоцията са изключително прости, така че едва ли ще имате проблеми с тях. Нека видим и какви са изискванията за начисляването на точки, понеже всеки един етап ви носи различен брой.

Всеки участник в този спортен бонус на 1хбет ще печели конкретен брой точки за правилна прогноза. Максималният брой точки, които един играч може да събере в рамките на промоцията, е 500. Ето и как се начисляват самите точки:

 • За мачовете от ⅛-финалите10 точки на мач, като общо има 16 мача в тази фаза;
 • За срещите от ¼-финалите20 точки на мач, като има общо 8 двубоя;
 • За двубоите от ½-финалите40 точки на мач, като тук мачовете са общо 4;
 • За големия финал80 точки;

Както и сами може да пресметнете, максималният брой точки във всеки един етап преди финалния двубой, може да ви донесе по 160 точки. Битката за трофея пък е с най-голяма тежест, след като може да ви спечели 80 точки за играта.


Какви са наградите на този бонус от 1xBet?

След като видяхме как може да печелите точки в рамките на играта, нека обърнем внимание и на наградите, които организаторът е подготвил. Ще ги систематизираме в следната таблица:

КласиранеНаградаБрой победители
1 място2 VIP билета за финала на ЕВРО 2020 в Лондон на 12 юли1 победител
2 до 6 мястоГейминг конзола SONY PS4 Pro5 победители
7 до 16 мястоiPhone 11 Pro Max 64 GB10 победители
17 до 36 място5000 бонус точки20 победители
37 до 66 място4000 бонус точки30 победители
67 до 106 място3000 бонус точки40 победители
107 до 156 място2000 бонус точки50 победители
157 до 256 място1000 бонус точки100 победители
257 до 456 място500 бонус точки200 победители
457 до 756 място300 бонус точки300 победители

Общо 756 позиции с награди от промоцията на онлайн букмейкъра 1xBet. Въпреки че играта ще се проведе на интернационално ниво, все пак имате шанс да се борите за наградите. Основната награда са билетите за финала на Европейското първенство по футбол, като тя е за участникът събрал най-много точки в рамките на играта. Ако има играчи с равен брой точки, се тегли жребий на случаен принцип кой да заеме по-предното място. Наградите под форма на бонус точки се дават автоматично към профилите на класиралите се участници.


Пълни правила и условия на промоцията

В следващите редове ще отчетем и пълните изисквания към бонуса. Препоръчваме ви да им обърнете внимание, за да се запознаете с всичките му правила. Ето и какви са те:

 • Бонусът стартира на 14.02.2020 и продължава до 30.05.2020.
 • За да участвате в промоцията, трябва да имате регистрация в сайта на компанията, а освен това трябва да сте попълнили личната информация в профила си.
 • Един участник може да спечели само една награда и то само веднъж.
 • Няма ограничение в броя на прогнозите, които всеки може да направи.
 • Потвърждаването на всяка прогноза изисква да направите залог на стойност минимум 3 лева в сайта на 1хБет. Ако имате няколко последователни прогнози без потвърждение, първият направен залог ще потвърди само последната прогноза, която сте дали.
 • Не може да променяте прогноза, след като сте я направили.
 • За да потвърдите прогноза, трябва да заложите поне 3 лева на спортен залог в сайта, на пазар с минимален коефициент 1.30, като имате предвид, че виртуалните спортове не се зачитат в рамките на офертата.
 • Валидни са само прогнози, които са направени преди началото на конкретната среща от Шампионската лига. Когато срещата започне, прогнози за нея няма да се приемат.
 • В рамките на офертата важат единствено залози с реални пари. Всички останали с бонус суми или advancebet залози няма да важат.
 • Може да следите състоянието на прогнозата ви в своя личен акаунт. Там ще проверите дали е потвърдена или не.
 • Участието ви в тази промоция изисква да се съгласите с бонуса през настройките на вашия профил, от секцията за участие в налични оферти.
 • Бонусът е валиден само веднъж за акаунт, IP, семейство и компютър.
 • 1xbet си запазва правото да прави промени по условията на бонуса или да го анулира, ако реши.
 • Компанията си запазва всички права да отмени даден бонус или да изключи даден участник от промоцията, ако установи неправомерни действия и опити за измама или пране на пари.
 • Букмейкърът има правото да изисква документи за верификация на акаунта и доказване на самоличността, за да изплати наградите.

Вече сте наясно с всички важни точки в рамките на промоционалната оферта от онлайн букмейкъра 1xbet. Сега остава да се впуснете в прогнози за мачовете от Шампионската лига, които предстоят, и да дадете своите прогнози за тях. Пожелаваме ви успех!

Видяно 15 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!