1xBet бонус оферта “Акумулатор на деня”

1xBet бонус Акумулатор на деня

Спортните залози онлайн биват няколко вида, като най-често се избират залози на т.нар. акумулатори или права колонка. Въпреки това се срещат и единични залози или такива от тип система на комбинации. В крайна сметка акумулаторите си остават най-предпочитан начин за залог, понеже те предоставят възможност с малка сума на залога да се спечели доста солидна печалба. Може да правите подобни залози във всеки онлайн букмейкър, но не навсякъде ще получите допълнителен бонус за подобен залог. Такъв е наличен в сайта на букмейкъра 1xbet, който предоставя допълнителен бонус за избрани от компанията залози на акумулатори всеки ден.

Вижте днешните акумулатори


Как да се възползваме от офертата?

Ежедневно букмейкърът предоставя множество спортни събития в своя сайт. Знаете, че на спорт може да се залага както преди началото на срещите, така и на живо, по време на тяхното провеждане. Брандът избира по няколко събития всеки ден и ги комбинира в отделни акумулатори, като такива има за събития, които не са стартирали, но и за мачове на живо. Тези акумулатори са изпълнени със селекции, избрани от бранда. Вие може да ги разгледате и ако заложите на тях и те спечелят, ще получите 10% допълнителен коефициент към колонката. Не е нужно попълването на бонус код, просто трябва да ги заложите. Те са достъпни за всички регистрирани потребители.

Имайте предвид, че залози с 1xbet бонус сума не се зачитат, а също така не може да използвате авансов залог за тази оферта. Нямате право и да променяте създадените от бранда акумулатори за деня, като бонус се предлага само ако заложите на тях.


Къде да открием офертите и как да заложим?

Акумулаторите за деня се предлагат за спортни събития, така че ги търсете в спортната секция на сайта или в раздела със залози на живо. Ще ги намерите в най-долната част на посочените страници. Имате две колони, в които се показват акумулаторите за деня на събития, които не са започнали, и акумулатори за събития на живо. Лесно ще ги разпознаете, като запомнете, че може да превключвате между различните акумулатори с бутона в края на реда от заглавието на всеки акумулатор. Разбира се, в даден момент може да се предлага само един вид акумулатор, но често са повече.

Избрани акумулатори за деня от букмейкъра 1хБет

В акумулатора ясно се виждат избраните събития и пазарите към тях, както и коефициентите. Най-отдолу се изписва и бонус коефициентът, който е 1.10 допълнително. По този начин общата ставка се увеличава с 10%. Към всеки акумулатор разполагате с бутон за добавянето му към фиша със залози. Ако изберете този бутон, ще прехвърлите акумулатора към електронния фиш, а през него поставяте сумата на залога.

Един акумулатор може да включва събития от един и същ спорт или пък такива от различни спортове. При предложенията на живо имайте предвид, че те са доста динамични и се менят често. Това е нормално, след като развитието на срещите става в реално време.


Нашето мнение

Предложението на 1xBet за допълнителен бонус към избрани акумулатори е доста добър вариант, от който не губите нищо. Печалбата ви от подобен залог няма нужда от превъртане или разиграване. Вие просто печелите 10% по-голям коефициент. Не винаги може да сте съгласни с посочените акумулатори и събитията в тях, но определено ако някой от тях отговаря на вашите виждания, защо да не спечелите повече. Възможността е налице за всички регистрирани клиенти на бранда, така че всеки сам решава дали да се възползва.

1xBet бонус оферта “Акумулатор на деня”
Рейтинг 4.8 от 5 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X