1xBet бонус оферта „Акумулатор на деня“

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
1xBet бонус Акумулатор на деня

Спортните залози онлайн биват няколко вида, като най-често се избират залози на т.нар. акумулатори или права колонка. Въпреки това се срещат и единични залози или такива от тип система на комбинации. В крайна сметка акумулаторите си остават най-предпочитан начин за залог, понеже те предоставят възможност с малка сума на залога да се спечели доста солидна печалба. Може да правите подобни залози във всеки онлайн букмейкър, но не навсякъде ще получите допълнителен бонус за подобен залог. Такъв е наличен в сайта на букмейкъра 1xbet, който предоставя допълнителен бонус за избрани от компанията залози на акумулатори всеки ден.


Как да се възползваме от офертата?

Ежедневно букмейкърът предоставя множество спортни събития в своя сайт. Знаете, че на спорт може да се залага както преди началото на срещите, така и на живо, по време на тяхното провеждане. Брандът избира по няколко събития всеки ден и ги комбинира в отделни акумулатори, като такива има за събития, които не са стартирали, но и за мачове на живо. Тези акумулатори са изпълнени със селекции, избрани от бранда. Вие може да ги разгледате и ако заложите на тях и те спечелят, ще получите 10% допълнителен коефициент към колонката. Не е нужно попълването на бонус код, просто трябва да ги заложите. Те са достъпни за всички регистрирани потребители.

Имайте предвид, че залози с 1xbet бонус сума не се зачитат, а също така не може да използвате авансов залог за тази оферта. Нямате право и да променяте създадените от бранда акумулатори за деня, като бонус се предлага само ако заложите на тях.


Къде да открием офертите и как да заложим?

Акумулаторите за деня се предлагат за спортни събития, така че ги търсете в спортната секция на сайта или в раздела със залози на живо. Ще ги намерите в най-долната част на посочените страници. Имате две колони, в които се показват акумулаторите за деня на събития, които не са започнали, и акумулатори за събития на живо. Лесно ще ги разпознаете, като запомнете, че може да превключвате между различните акумулатори с бутона в края на реда от заглавието на всеки акумулатор. Разбира се, в даден момент може да се предлага само един вид акумулатор, но често са повече.

Избрани акумулатори за деня от букмейкъра 1хБет

В акумулатора ясно се виждат избраните събития и пазарите към тях, както и коефициентите. Най-отдолу се изписва и бонус коефициентът, който е 1.10 допълнително. По този начин общата ставка се увеличава с 10%. Към всеки акумулатор разполагате с бутон за добавянето му към фиша със залози. Ако изберете този бутон, ще прехвърлите акумулатора към електронния фиш, а през него поставяте сумата на залога.

Един акумулатор може да включва събития от един и същ спорт или пък такива от различни спортове. При предложенията на живо имайте предвид, че те са доста динамични и се менят често. Това е нормално, след като развитието на срещите става в реално време.


Нашето мнение

Предложението на 1xBet за допълнителен бонус към избрани акумулатори е доста добър вариант, от който не губите нищо. Печалбата ви от подобен залог няма нужда от превъртане или разиграване. Вие просто печелите 10% по-голям коефициент. Не винаги може да сте съгласни с посочените акумулатори и събитията в тях, но определено ако някой от тях отговаря на вашите виждания, защо да не спечелите повече. Възможността е налице за всички регистрирани клиенти на бранда, така че всеки сам решава дали да се възползва.

Видяно 18 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!