Как да използваме Advancebet залога от 1xBet?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
1xbet advancebet залог

Онлайн залозите на спортни събития винаги са предизвиквали сериозно внимание. Откакто се появиха, те предложиха един по-удобен начин за извършване на залагания. За целта са ви нужни няколко неща, включващи регистрация в онлайн букмейкър и депозирани средства по сметката ви. Чрез тях ще извършвате залозите в конкретния сайт. Сигурно на всеки се е случвало поне веднъж да желае да направи даден залог, но в момента не разполага със средства. В такъв случай има спасение, което ви се предлага от букмейкъра 1xbet. Компанията ви дава сума в аванс, с която може да извършите т.нар. Advancebet залог. Повече за тази оферта ще говорим в настоящата статия.


Какво представлява бонусът?

Същността на тази оферта е такава, че предоставя възможност, при определени условия, потребителите да използват авансова сума за залози, предоставена от 1xBet. Наличието на такава може да проверите в електронния фиш за залози. Нужно е да обърнете внимание на графата “Наличен Advancebet залог”, ако тя съществува, след което да изберете бутона Открий. Така ще видите дали и каква сума ви се предоставя. С нея може да направите нови залози, но само ако вече имате предварително потвърден залог, който не е уреден, по вашата сметка. С авансовата сума може да залагате на спортни събития, които трябва да започнат в следващите 48 часа или пък са на живо към дадения момент.

Имайте предвид, че Advancebet залозите могат да се правят и при наличие на други неуредени авансови залози. Сумата, която 1xBet ви предоставя, зависи изцяло от неуредените залози, които имате в акаунта си. В зависимост от потенциалната печалба от тях, ще получите и определена авансова сума. Това е така, понеже всички залози, които са направени преди Advancebet залозите и са уредени до 48 часа, ще се използват за покриване на авансовата сума. Ако пък вашите залози се уредят и не покриват авансовата сума, Advancebet залозите се анулират. Добре е да знаете, че не може да използвате последващи депозити, за да погасите предоставена сума в аванс.

Казано накратко, за да получите авансова сума, трябва да имате неуредени залози, на базата на които се предлага сумата за Advancebet залог. Печалбите от първите залози трябва да покриват авансовата сума, понеже тогава тя се връща. Офертата е добра, понеже ви дава възможност да извършите залог с пари, които в момента нямате.


Пример за използването на авансовия залог

Най-лесно тази промоция може да се обясни чрез пример. Нека разгледаме една ситуация, при която имате неуредени залози и извършвате авансови такива.

Да речем, че разполагате със 100 лв. по сметката си и сте извършили следните залози:

  • 50 лв. на коефициент 3.00, от който фиш чакате печалба 150 лв.
  • 30 лв. на коефициент 2.00, от който талон очаквате 60 лв. печалба

По този начин разполагате с 2 неуредени залога и още 20 лв. по сметката ви. Пред вас обаче се появява нова възможност, която не искате да изпускате. В този момент компанията ви предлага авансова сума от 50 лв. Вие решавате да направите още 1 залог, като поставите сумата от 70 лв. Това е общата сума на баланса по сметката ви и авансовата сума, която 1xBet ви предоставя. Така залагате 70 лв. на коефициент 4.00 и очаквате потенциална печалба от 280 лв.

В този момент имате общо 3 залога, направени с всичките пари по сметката ви плюс авансовата сума. Нека видим няколко възможни варианта за развитие на ситуацията:

  1. Ако залогът с авансовата сума е печеливш, а двата залога с вашите пари са губещи, това означава, че вие няма как да покриете сумата, предоставена ви в аванс, така че авансовият залог се анулира. Все пак, в този случай, ще получите обратно 20-те лева, които бяха част от авансовия залог и са от сметката ви.
  2. Ако авансовият залог е губещ, а първите два залога печелят, тогава следва изплащане на печалбите. Както ги определихме, те са на стойност 150 лв. и 60 лв., което прави общо 210 лева. В този случай обаче трябва да върнете сумата за аванса, която сте използвали, т.е. връщате 50-те лева аванс и по сметката ви се начисляват общо 160 лв. Онези 20 лева, които сте използвали в авансовия залог също се губят, понеже залогът е губещ.
  3. Най-лошият вариант е и трите залога да се окажат губещи, като в подобен случай авансовите залози се анулират, а вие оставате с 0 лв. по сметка си, понеже сте използвали цялата сума в нея за извършване на залози.

Нашето мнение

Надяваме се, че сте разбрали същността на бонус офертата от 1хБет. Хубавото при нея е, че не се изисква бонус код за активация. Ако брандът ви предлага авансова сума, може да я използвате, ако пък не – няма как да я използвате. Важно е да спазвате правилата на самата промоция и условията за залозите, които може да поставяте със сума в аванс. Според нас тази оферта е доста добра, понеже ви дава възможност да спечелите от залог със сума, с която в момента не разполагате по сметката си. Разбира се, най-добрият случай е всички направени залози да се окажат печеливши, като тогава просто ще трябва да върнете авансовата сума.

Промоцията е добра, така че всеки, който изпитва нужда да се възползва от нея, може да го направи като потребител на 1xBet.

Видяно 18 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!