10 важни неща за онлайн залозите

В модерните времена, в които живеем, наред с развитието на най-различни технологии и много други сфери от живота, изключително голямо развитие и популярност придобиват онлайн залозите. Много хора вече опитаха от тях, а тази бройка ще се увеличава с времето, понеже начина, по който онлайн букмейкърите предлагат своите услуги е несравним с остарелият начин за залози по пунктове. Предимствата на залагането онлайн и причините да изберете този начин са доста и ясно показват, защо все повече хора прибягват до тях.

В този материал ще ви представим най-важните аспекти, които трябва да знаете при онлайн залозите, като освен това, ще ги обосновем, за да не останат отрицателни мисли за тях във вашето съзнание, но преди всичко, нека отговорим на въпроса:

Защо да изберем онлайн залозите?

Ако в момента не съществуваха онлайн букмейкърски къщи, то хората, които обичат да залагат щяха да използват за тази цел букмейкърските пунктове и казина. Замислете се, при толкова много желаещи да залагат, как щеше да протича този процес единствено в букмейкърски пунктове? Може би, ако нямаше онлайн залози, нямаше да има и толкова желаещи да залагат! Да, понеже на хората нямаше да им се чака на опашка, за да направят своя залог. И така, първата причина за избор на онлайн букмейкър е удобството, което ви се предлага! Не е нужно да чакате, за да направите залога си, просто избирате желаните пазари, на които да заложите, въвеждате сумата на залог и след броени секунди, разполагате със заложен фиш – бързо, лесно и най-вече удобно! Но, не това е единствената причина да изберете залагането онлайн

Букмейкърските компании, които предлагат услугите си в Интернет, ви предоставят изключително богат избор от спортове, игри и събития, на които да заложите. Просто, онлайн разполагате с повече възможности, на които да заложите и респективно шансовете ви за успех се увеличават! Стигнахме и до момента, в който трябва да отдадем заслуженото внимание на една много силна ниша в областта на онлайн залозите – залагането на живо. Представете си, хиляди събития ежедневно, на които може да залагате в реално време, докато мачът се играе – това е налично при онлайн букмейкърите, като идва съвместно с множество възможности за залог, от които да избирате! Освен всичко, добре е да знаете, че онлайн букмейкърите предлагат и възможност за залози през вашето мобилно устройство, което ви дава шанса да не пропуснете нито един свой залог!

Ако се притеснявате за плащанията при залагането онлайн, то няма защо, понеже разполагате с различни методи на разплащане, а вашите данни са напълно защитени! В допълнение към всички тези преимущества на залозите онлайн, трябва да добавим и специалните бонуси, от които всеки един клиент може да се възползва! Да не говорим пък, че онлайн ще намерите и най-добрите коефициенти за определени събития, понеже конкуренцията между онлайн букмейкърите ги кара да предлагат много изгодни за залагащите коефициенти! И така, нека обобщим основните преимущества, които ви носят онлайн залозите:

  • Залагате бързо и удобно, без да е нужно да чакате дълго време и да се притеснявате дали мачът вече няма да е започнал и сте изтървали шанса за залог;
  • Разполагате с много възможности за залог на различни спортове и на различни казино игри;
  • Предлагат ви се изключително голям брой събития на живо, на които да залагате;
  • Имате възможността да правите своите залози, посредством вашият смартфон или таблет, което ви носи мобилност при залозите онлайн;
  • Разполагате с множество методи на разплащане, като можете да използвате най-удобните за вас и да бъдете спокойни за вашите лични данни, които са защитени;
  • Онлайн букмейкърите предлагат много добри бонус оферти, от които може да се възползвате;
  • Когато залагате онлайн, в различните букмейкърски къщи ще намерите най-добрите коефициенти за даден пазар и събитие.

След като разгледахме причините, които ни карат да се обърнем към онлайн залагането, нека преминем към най-важните неща, които трябва да знаете за онлайн залозите, като имате предвид, че всяко едно от тях е налично в сайта на Nostrabet, обяснено и представено по начин, по който да го разберете!

1. Избор на букмейкър

Едно от първите и основни действия, които трябва да направите, преди да започнете да залагате онлайн е да си изберете букмейкър! Защо това е важно? В Интернет, може да попаднете на най-различни букмейкърски къщи, които ви обещават „нереално големи коефициенти” и „нереално големи парични бонуси”. Истинските онлайн букмейкъри пазят своето реноме и не изтъкват такива възможности, които не могат да ви предложат! Топ букмейкърите, обикновено предлагат сравнително равни или близки бонуси за своите нови клиенти, а що се отнася до коефициентите, то може да намерите разлики за различни събития и пазари.

Букмейкърите, от които трябва да изберете, използват защитени връзки при използването на сайта им и при разплащанията, така че клиентите им да бъдат напълно подсигурени. Нужно е добре да се запознаете с различните букмейкъри, преди да изберете един, понеже има разлики в предлаганите бонуси, предлаганите услуги, събития, игри и пазари, така че да прибегнете до този от тях, който най-вече отговаря на вашите търсения! Можете да изберете и повече от един букмейкър, в който да се регистрирате, ако търсите още повече вариативност в предлаганите услуги.

В нашият сайт, от раздел Букмейкъри, може да прочетете информация за най-добрите компании за страната ни, да ги сравните и да направите правилния избор! Ние вече ги проверихме и понеже са сериозни компании, ви ги препоръчваме!

2. Бъдете внимателни с бонусите

Макар топ букмейкърските къщи, да предлагат много добри и изгодни бонуси и промоции, то те не са за всеки залагащ. Зад всеки бонус, почти винаги стоят някакви условия, с които е нужно да се запознаете добре, преди да използвате бонуса! Проучете ги, преценете дали сте сигурни, че желаете да изпълните условията и след това ги вземете. Все пак, бонусите са една страхотна възможност да разполагате с повече средства за залагане!

3. Проучете различните услуги, които ви предлагат

Онлайн букмейкърските компании се развиха много през последните години и портфолиото им от услуги продължава да се увеличава. Освен повечето събития, игри и възможности за залог, то онлайн букмейкърите ви предлагат и различни услуги, като Cash Out, Price Rush, ACCA EDGE, пряко предаване, подсигурен залог и други, които е добре да познавате и да знаете къде се предлагат, за да се възползвате от тях, понеже те са в полза на залагащите и могат да ви донесат много позитиви.

4. Възползвайте се от залозите на живо и прякото предаване

При онлайн залозите ще намерите много голямо разнообразие от възможности за залог на живо, докато събитието се провежда. Тук не става въпрос само за футбол, а и за тенис, баскетбол, волейбол, хокей, дартс, тенис на маса и куп други спортове! Когато залагате на живо, вие може да се възползвате от шанса да спечелите на доста добри коефициенти, понеже те зависят от самия развой на събитието и понякога, коефициентите, които се случват на живо са в пъти по-високи от тези, които са се предлагали за същия пазар, преди началото на събитието!

Залозите на живо са един от най-предпочитаните начини на залагане в Интернет и не случайно се радват на толкова много поддръжници. А, в тези букмейкъри, които предлагат услугата за пряко предаване на събитието, можете да залагате на живо, гледайки събитието и преценяйки, кое събитие е най-близо да се случи. Дори и да не разполагате с пряко предаване, букмейкърите ви предлагат възможност да следите събитията от даден мач, като в допълнение на това ви дават статистика от мача, която да ви ориентира как се развива той.

5. Научете основите на залагането онлайн

От изключително важно значение за вашият успех в залагането онлайн е, да добиете представа за основите на залозите! За тази цел, трябва да се научите на няколко основи неща, сред които как да разбирате коефициентите, какво означават различните пазари, на които можете да заложите, как да се предпазите от големи загуби и още други основни за всеки залагащ онлайн, правила! Хубавото е, че ние от Nostrabet ви предлагаме нашето пълно ръководство, което може да послужи, както на начинаещите, така и на по-опитните залагащи, да се превърнат в едни успешни играчи!

6. Проучете възможността за арбитражни залози

Арбитражните залози са една доста добра възможност, която ви осигурява печалба. Всъщност, ако не знаете какво е арбитражен залог – това е вид залог, направен при повече от един букмейкър, който ви гарантира винаги да сте на печалба! В Интернет пространството може да намерите калкулатори за изчисление на вашите арбитражни залози или пък готови предложения.

Този тип залози изглеждат твърде примамливи и букмейкърите знаят това, така че запомнете следното – повечето букмейкърски компании НЕ позволяват арбитражни залози и има вероятност да лимитират вашия акаунт, ако усетят, че залагате арбитражно! Но, има и онлайн букмейкъри, които приветстват арбитражните залози, така че има къде да опитате шанса си!

7. Обмисляйте вашите залози

Пълните с възможности онлайн букмейкърски къщи, понякога могат да ви объркат и да изберете не чак толкова добър залог. Затова е важно да обмисляте добре вашите залози, понеже не е правилно да се втурвате в първия залог и коефициент, който грабне окото ви! Запознайте се с мача, независимо от какъв спорт е, запознайте се с отборите или играчите, които участват в него, проучете ги и когато сте готови с вашата прогноза – заложете. Тук ще добавим, че в сайта на Nostrabet ежедневно се публикуват обосновани футболни прогнози за топ мачовете от най-добрите европейски първенства, така че може да се възползвате и от нашите анализи за мачовете и то напълно свободно! Има и изключения, когато цялата тази информация за срещата може да се окаже излишна, но това се случва изключително рядко и само в случаите, когато наблюдавате дадена среща и ясно се вижда, че на пръв поглед нелогичното събитие, ще се случи! В повечето случаи, това става при някои неочаквани обстоятелства, като червен картон или контузии. Но, все пак – обмисляйте добре вашите залози!

8. Станете експерт с различни стратегии

Има доста хора, които се препитават със залози онлайн или просто си вадят допълнителни доходи, залагайки! И вие можете да се превърнете в такъв, но за тази цел трябва да преминете през процеса на усъвършенстване, да си изградите навици на залагане, да видите къде сте добър и къде по-малко добър, чрез метода проба-грешка! Когато усвоите всички важни черти на онлайн залозите, може да се насочите към някоя стратегия на залагане, защото така залагат големите играчи! Преценяйте добре залозите си и не залагайте всичко налично на едно събитие, понеже това е основна грешка на много начинаещи. Една стратегия може да ви осигури печалба и успехи в дългосрочен план, а такава може да измислите сами, която да работи за вас или да разгледате нашите стратегии на залози, които са изпитани и проверени в реални условия!

9. Не се поддавайте на емоциите си

Въпреки, че залагането онлайн е изключително лесно и удобно, то може да ви накара да се поддадете на емоциите си и доста често да направите неконтролиран и напълно лишен от умисъл залог! Затова е много важно да останете спокойни, да не се отчайвате при загуба, понеже емоционалните решения са грешни и в случая могат да ви донесат доста загуби, които иначе не бихте допуснали!

10. Не се пристрастявайте и контролирайте залозите си

Направете онлайн залозите свое хоби, но не се пристрастявайте до такава степен, че да мислите само за това! Разбира се, ако сте достатъчно добър да си вадите хляба със залози онлайн – супер, но до тази степен ще трябва да стигнете, изминавайки доста дълъг път, трупайки опит, затова залагайте за удоволствие! Също така, определете си лимит на залозите за определен период от време, месец например! Отделяйте такава сума за залози за определеният период, каквато може да си позволите да загубите. По този начин, дори много лесно ще можете да следите вашите успехи, например на месечна база, и да изчислите дали сте на плюс или минус в дългосрочен план!

Това са десетте най-важни неща, на които трябва да обръщате внимание при залагането онлайн! Поемайки поред през всяко едно от тях, то имате шанса да се превърнете в изключително успешни залагащи. Онлайн залозите са страхотен шанс да припечелите допълнителни парични средства, извършват се лесно и са изключително удобство за играчите! Нужно е просто да се запознаете с тях и да се усъвършенствате като залагащ, придобивайки нови знания в тази област и контролирайки своите залози! Целият екип на Nostrabet ви желае много успешни залози!

10 важни неща за онлайн залозите
Рейтинг 5.0 от 11 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X