10 причини за изберем залози в сайта на Бетфеър

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
10 причини да изберем залози в Betfair

В днешно време онлайн букмейкърските сайтове са доста на брой и въпреки изобилието всеки един си има определена група лоялни клиенти. Все пак компаниите винаги има с какво да изпъкнат и да привлекат вниманието на аудиторията, но малко са сайтовете за залози, които се отличават с повече от едно качество. Британската букмейкърска компания Betfair е такава. Тя е едно от най-разпознаваемите имена в бранша, което впечатлява с редица качества. Ние няма да ви убеждаваме задължително да залагате в сайта на този букмейкър, но ще ви разкрием нашите 10 основателни причини да залагате в сайта на Бетфеър.

Вход в Betfair


Доказано име в бранша

Въпреки че има доста създадени онлайн букмейкъри, само някои от тях са толкова доказани като Betfair. Това е една от компаниите, които са създадени още в зората на онлайн залаганията. Самият факт, че Бетфеър е оцелял до наши дни, е показател за политиката на работа и функциониране в компанията. Тя става популярна още при сформирането си, понеже предоставя борса за залози, която по онова време е нещо ново. Betfair минава през доста трудности, но в крайна сметка успява да стигне нивото, на което е в момента. Очакванията са то да се повишава още повече с годините, което само може да радва всички клиенти на бранда. Избирайки него, те си гарантират спокойствие и сигурност за своите залози, без да се притесняват за изплащания и лимити.


Бонуси при регистрация

100 евро бонус за нов клиент от Бетфеър

Много рядко може да се срещне онлайн букмейкър, който да не предлага бонус суми за нови клиенти. Повечето компании предоставят такива оферти, но в сайта на Betfair има цели три. Компанията дава до 100 евро на своите нови потребители в спортната секция на сайта. Те могат да изберат и друга оферта, която ще им донесе €20 бонус. Това обаче не е всичко, понеже за почитателите на борсата също е предвидена промоция, която може да върне първия им губещ залог до 20 евро. Всяка една от тези промоционални оферти е валидна за нови клиенти и се активира със специален промо код. Имайте на предвид възможността за избор, ако решите да се регистрирате в сайта.


Оферти и игри за вече регистрирани клиенти

Наличните бонуси за потребителите на Betfair не се изчерпват само със стартовите оферти. Това би било доста лоша стратегия, ако една компания се стреми да привлече потребители с начален бонус, а след това не им предлага промоции. В Бетфеър не е така, понеже регулярно ще може да се възползвате от определени бонуси. Те са свързани най-вече със залози на комбинации, като има оферти за всички спортове, само за тенис, баскетбол. Когато имате акаунт в системата, ще може да се запознаете с всички предложения.

Betfair често предоставя и игри за своите потребители. Подобна е “Golden Goals”, при която всеки регистриран клиент може да се пробва за огромни награди. Трябва само да бъдат познати първите 6 голмайстора на 6 различни мача. С такива игри компанията още веднъж затвърждава впечатленията, че дава повече на своите клиенти.


Наличие на Спортна Борса за залози

Бетфеър Спортна Борса

Няма как да не отличим качеството на Betfair с предлагането на Борса за залози. Това е характеристиката в този букмейкър, която го отличава най-вече от всички останали. Разбира се, в сайта ще може да залагате и на стандартни спортни залози, но наличието на борса е плюс. Всъщност идеята за стартирането на Бетфеър е точно създаване на борса за залози. Така е разработена платформата и впоследствие е добавена секция за спортни залози с фиксирани коефициенти.

Ако не сте имали досег с борсата, определено ви препоръчваме да го направите. Тя е един нов, различен свят, в който шансовете ви за печалби са доста по-различни от обикновено. В борсата залагате срещу други играчи като вас и може да влезете в ролята на залагащ или на букмейкър. Това е една обширна тема, но несъмнено наличието на борса за спортни залози към Betfair е изключително важна причина да изберете този букмейкър.


Много събития и пазари за залози на спорт

Без значение дали става въпрос за залози в борсата или пък в обикновения спортен букмейкър, навсякъде ще откриете множество възможности. Компанията се е постарала да покрие повече от 30 спорта, сред които да избирате. За тях ежедневно се предоставят множество събития с различни опции за залози. Букмейкърът е известен с многобройните пазари, на които може да поставите залог, когато става въпрос за водещи събития от всякакви спортове. По този показател брандът е сред първенците. Освен пазарите обаче трябва да споменем и наличните коефициенти. Те не са винаги най-добрите, поне що се отнася до спортния сайт, но са над средното ниво и определено ще бъдете доволни от предложенията. Когато говорим за спортната борса, нещата са по-различни, понеже в нея потребителите задават ставките, а това означава, че те са доста високи. Затова си струва да разглеждате и предложенията в нея.


Залози на живо

Тенис събитие на живо от Betfair

Положителните качества на Betfair се допълват и от наличието на раздел за залози на живо. Тук отново трябва да отбележим, че такива са налични в Betfair Спорт и Спортна Борса. Само възможностите се различават. Залозите на живо отново са изпълнени с голямо разнообразие откъм спортове, събития и пазари. Освен това за повечето събития е налично пряко проследяване, което показва в реално време как се развива срещата. В допълнение се оформя и статистика в реално време, която също може да ви бъде от полза при залозите. В днешно време е много важно един онлайн букмейкър да предлага залози в на живо, а наличието на подобни предложения в сайта на Бетфеър е показателен фактор за качеството на предложенията в сайта.


Пряко предаване

Няма как да подминем услугата за пряка картина от спортни събития. Тя е безплатна за всички потребители на компанията. Налична е за редица спортове, сред които тенис, футбол, баскетбол и други. Голяма част от конните състезания и надбягванията с хрътки също се предават на живо, но за тях картината е налична само след поставяне на поне минимален залог. Лесно ще разпознаете кои събития се предават на живо или ще бъдат налични с картина на по-късен етап. Има специален символ, който ги обозначава, а самата услуга може да търсите под името Betfair Видео.


Cash Out, Price Rush и ACCA EDGE

Говорейки за Betfair, няма как да подминем трите функции в сайта, които са в помощ на всички залагащи на спортни събития. Кеш аут бе внедрена от бранда доста отдавна, като тя ви позволява да си осигурите предварителна печалба от даден залог или пък да минимизирате загубите. Това е най-популярната опция от трите.

Чрез Price Rush получавате по-висок коефициент за единични залози при определени обстоятелства. Това става, когато в борсата е наличен по-висок коефициент за заложеното от вас събитие. В такъв случай системата на Betfair автоматично ще увеличи ставката във вашия фиш и ще спечелите повече. В никакъв случай коефициентът няма да бъде намален.

Услугата ACCA EDGE също може да ви бъде от полза. Чрез нея застраховате вашия залог така, че ако само една селекция се окаже неуспешна, получавате обратно своя залог. Опцията наистина си заслужава.


Мобилни услуги

Бутон за регистрация през мобилната версия на BetfairАбсолютно всички услуги на Betfair, включително залози на спорт и борса, пряко предаване, залози на живо, функции на сайта, са налични и през мобилни устройства. Нужно е само да използвате регистрацията си, която сте направили през пълната версия на сайта или пък да си направите нова такава през мобилната услуга. При създаване на акаунт от мобилно устройство също може да изберете началната си стартова оферта.

За целта компанията е разработила приложения, работещи на смартфони и таблети с операционни системи Android или iOS. Налична е обаче и мобилна версия на сайта, която е достъпна през мобилния браузър и не е нужно да изтегляте нищо. Всички услуги работят по идентичен начин, както и изглеждат, така че да няма ощетени.

Всеки сам може да избере коя услуга да ползва, но важното в случая е, че няма да сбърка която и да избере. Чрез мобилните услуги на Betfair може да правите залози навсякъде, като ви е нужна само интернет връзка.


Качествена поддръжка

Сайтът на Бетфеър е наличен в много страни и на различни езици. Това обаче не спира компанията да осигури денонощна поддръжка за обслужване на клиенти на всеки един от езиците. Брандът разполага с богата помощна секция в своя сайт, която покрива всички теми, свързани със залозите и функциите на сайта. Освен това обаче налице са и разнообразни методи за контакт, като според нас най-добрият е чат на живо. Така ще може бързо и лесно да получите помощ и отговор на вашите въпроси за сайта или акаунта ви. Може да питате за залози, за методи на депозит и теглене, предложенията и услугите в сайта. Служителите на Betfair ще ви отговорят бързо и адекватно.

Това са нашите 10 причини да се спрете на сайта за залози Betfair. Смятаме, че те са достатъчно ясни и аргументирани, за да се доверите на бранда. Да залагате в най-голямата спортна борса на света, като в допълнение имате още много възможности, звучи страхотно. Можем да ви уверим, че и на практика е така. Разгледайте, опитайте и сами се убедете в качеството на букмейкъра Betfair.

Видяно 16 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!